njezina najvjernija publika

Naša talentirana glumica tek je sad pokazala tko ju je vjerno bodrio tijekom cijele sezone hit-showa!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Kolb, TLZP Marija Kolb kao Ilan Kabiljo, TLZP Marija Kolb kao Ilan Kabiljo, TLZP Minea i Marija Kolb kao Ilan Kabiljo, TLZP Marija Kolb kao Ilan Kabiljo, TLZP Mario Roth i Marija Kolb kao Ilan Kabiljo, TLZP Marija Kolb kao Ilan Kabiljo, TLZP Otac Marije Kolb Otac Marije Kolb Otac Marije Kolb +27 Marija Kolb kao Ilan Kabiljo, TLZP Galerija

Marija Kolb se u finalu showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Ilana Kabilja, a i ovaj put iz publike ju je bodrio njezin otac.

Glumica Marija Kolb finalistica je 8. sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato", a u finalu se transformirala u Ilana Kabilja.

"Moj tata je inače kritična osoba, njegovi komentari su uvijek 'ovo je dobro, ali'. Sada sam mu rekla nema 'ali' i u ovom showu sam dobila njegovu bezuvjetnu podršku. Tata je bio u svim epizodama i on je moja najvjernija publika", otkrila je Marija prije nastupa.

"Nikad mi ta pjesma nije dojadila. Želim da se svi rasplešemo i da odjekne lijepa poruka te pjesme", poručila je prije izlaska na pozornicu.

Marija je izvela Ilanov hit "Kad nema ljubavi", kojim je rasplesala i raspjevala publiku i žiri, a na kraju su joj se svi ustali i zapljeskali.

Voditelji Igor i Filip rekli su joj da su i u backstegeu svi plesali tijekom njezinog nastupa.

Kamere su zatim u publici snimili i Marijinog ponosnog oca, kojemu je publika još jednom zapljeskala.

"Lijepo je vidjeti tu vrstu podrške, hvala bogu da imaš tu privilegiju da imaš oca i da je ta ljubav iskrena. To je jako bitno za ovu emisiju", komentirao je Enis Bešlagić pa se osvrnuo i na Mariju: "Ti si iz emisije u emisiju pokazivala svoj raskošni talent, nadam se da će znati to prepoznati i cijeniti mnogi producenti, jer ti si glumica koja se borila s ovim pjevačima i rasla si iz jedne transformacije u drugu. Svaka ti čast i kapa do poda."

"Divno te bilo gledat od samog početka, imam osjećaj da si poradila na svom samopouzdanju i da si danas jedna druga Marija. Meni je super kad netko nešto u životu radi s ljubavi i kad se unese u to 100 posto i kad je iskren prema ljudima, publika to prepozna. To je slučaj kod tebe, jer si zaista takva i to je ono što ja volim kod tebe. Osvrnut ću se malo i na ovaj nastup, mene si vratila u neke moje početke, ja sam '95 prvi put zakoračila na scenu i zaista Ilan Kabiljo je tada bio obilježio taj jedan period. Nije bilo tebe, bilo je zaista dojmljivo i zasluženo si ovdje gdje jesi", rekla joj je Minea.

"Jako je lijepo bilo vidjet na kakve si detalje kod imitacija cijelu ovu sezonu obraćala pozornost. Imaš predivan glas i kad imitiraš i kad ne imitiraš. I glazba za tebe može biti jedan put. Hvala ti na svemu", pohvalio ju je i Goran Navojec.

"Bilo me jako strah kad sam vidio da si se za finale odlučila za mušku transformaciju i želim ti čestitati na odabiru jer si večeras apsolutno bila Ilan Kabiljo", zaključio je Mario Roth.

Enis je primijetio i da Marija kao Ilan sliči i na Rotha.

Marija Kolb je kroz cijelu sezonu dokazala da osim glumačkog posjeduje i izrazit talent za pjevanje. Jedna od njezinih najzapaženijih transformacija bila je Baby Lasagna, s kojom je pobijedila u 10. epizodi, a tijekom sezone osvojila je srca žirija i gledatelja u ulogama Maje Šuput, Cher, Dua Lipe, LMFAO-a, Marija Rotha i brojnih drugih.

Pogledaji ovo Alen Bičević kao Hanka Paldum - 2 Celebrity Pa je li ovo stvarno istina? Pogledajte kako je Alen zakucao s Hankom Paldum: ''Ovo nije bila imitacija!''

Pogledaji ovo ToMina supruga Marina u publici - 3 Celebrity Evo zašto je Enis morao zagrliti ToMinu suprugu u finalnoj epizodi našeg showa: ''Dođi 'vamo!''

Pogledaji ovo Renata Končić Minea, TLZP Celebrity Minea se od hit-showa oprašta ljepša nego ikad dosad, ova haljina zaslužila je mjesto u spektakularnom finalu!

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju ToMina supruga Marina u publici - 4 ToMina supruga Marina u publici - 3 ToMa i Minea ToMina supruga Marina u publici - 1 +31 Tomislav Marić ToMa kao a-ha - 4 Celebrity Evo zašto je Enis morao zagrliti ToMinu suprugu u finalnoj epizodi našeg showa: ''Dođi 'vamo!''

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa kao a-ha - 2 Tomislav Marić ToMa kao a-ha - 1 Tomislav Marić ToMa kao a-ha - 3 Tomislav Marić ToMa kao a-ha - 4 +33 ToMina supruga Marina u publici - 1 Celebrity Ovaj nastup posvetio je Minei, a za to je vrijeme imao posebnu podršku iz publike, za sve postoji i dobro objašnjenje!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 6 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 5 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 4 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 3 +17 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 2 Celebrity Poslušajte hit-duet koji nas je vratio u neka druga vremena: ''Bio si u društvu pjevača, to te nije pokolebalo!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško kao Loreen - 5 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 4 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 2 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 1 +20 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 3 Celebrity Pobjednica Eurosonga na bini našeg hit-showa: ''Ti si večeras dokazala koliko si velika!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene