''ovo ti nije prvi put...''

Ovaj nastup posvetio je Minei, a za to je vrijeme imao posebnu podršku iz publike, za sve postoji i dobro objašnjenje!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa kao a-ha - 2 Tomislav Marić ToMa kao a-ha - 1 Tomislav Marić ToMa kao a-ha - 3 Tomislav Marić ToMa kao a-ha - 4 ToMina supruga Marina u publici - 1 ToMa i Minea ToMina supruga Marina u publici - 3 ToMina supruga Marina u publici - 4 Tomislav Marić ToMa kao a-ha, TLZP - 1 Tomislav Marić ToMa kao a-ha, TLZP - 2 +27 Tomislav Marić ToMa kao a-ha, TLZP - 3 Galerija

Tomislav Marić ToMa u posljednjoj emisiji ''Tvoje lice zvuči poznato'' izveo bezvremenski hit ''Take On Me'' grupe a-ha, a posvetio ga je Minei.

Tomislav Marić ToMa nakon pobjede s Josipom Lisac u showu ''Tvoje lice zvuči poznato'' za finalni nastup odabrao je grupu A-ha i bezvremenski hit ''Take On Me''.

''U cijelom showu nisam nijednom dobio komentar od Minee da sam ju vratio nastupom u mladost i djetinjstvo tako da je ovaj nastup samo za Mineu i nadam se da ću ju vratit u djetinjstvo!'' najavio je.

A osim pjesme za nastup je morao naučiti i plesati jive.

''Bilo je dvojbi u kom smjeru da idem, ali odlučio sam show završiti u ravnim cipelama'', rekao je.

''Meni je ovo zaista bilo fantastično, ti si to predivno otpjevao, ovo nije prvi put da si ti briljirao, već ti je ušlo u naviku i želim svu sreću i u daljnjem radu'', rekao mu je Goran Navojec.

ToMu je u studio došla podržati i supruga Marina.

Minea je nakon nastupa otišla zagrliti ToMu, a da supruga ne bude ljubomorna, Enis se ustao i otišao zagrliti njegovu suprugu što je nasmijalo cijelo studio.

''ToMa, ovo je bio zagrljaj, kako smo počeli tako ćemo i završiti. Ti si jedini i neponovljivi i ja vjerujem da ćemo mi dugo tebe još gledat i slušat i navijat za tebe jer si zaista poseban. Imaš vrhunski vokal, kad se kaže ono nešto, ti imaš ono nešto i ja ću tebe zaista slušati u budućnosti i biti tvoj fan'', dodala je još Minea.

''Ti i Alen ste obilježili ovaj show, hvala vama mladosti što dolazite na vrijeme i nastaviti širiti taj osmijeh i da se igraš što god da radiš'', rekao mu je Enis.

''Jako mi je drago što si izabrao ovu pjesmu koja je izrazito vokalno teška i ti to znaš, ono što tebe krasi je tvoj vokal i ta tvoja lakoća u prijelazu iz punog glasa u falset. Zahvalan sam ti na svim dosadašnjim transormacijama, puno sreće u ljubavi, a želim i da imamo neke male Tomice u budućnosti'', zaželio mu je Mario Roth.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 6 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 5 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 4 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 3 +17 Antonija Šola i Luciano Plazibat kao Vesna Zmijanac i Dino Merlin - 2 Celebrity Poslušajte hit-duet koji nas je vratio u neka druga vremena: ''Bio si u društvu pjevača, to te nije pokolebalo!''

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Antonia Dora Pleško kao Loreen - 5 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 4 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 2 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 1 +20 Antonia Dora Pleško kao Loreen - 3 Celebrity Pobjednica Eurosonga na bini našeg hit-showa: ''Ti si večeras dokazala koliko si velika!''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Alen Bičević kao Hanka Paldum - 2 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 5 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 4 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 1 +24 Alen Bičević kao Hanka Paldum - 3 Celebrity Pa je li ovo stvarno istina? Pogledajte kako je Alen zakucao s Hankom Paldum: ''Ovo nije bila imitacija!''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP - 5 Renata Končić Minea, TLZP - 6 +31 Renata Končić Minea, TLZP - 7 Celebrity Minea se od hit-showa oprašta ljepša nego ikad dosad, ova haljina zaslužila je mjesto u spektakularnom finalu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene