"Nikad bajnija"

Maja uskočila u minijaturni topić, ali pogledajte kako ju je maleni frajer Bloom skroz zasjenio: "Najljepši dječak!"

Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 +0 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput objavila je na Insatgramu fotografije sa sinom Bloomom s kojim trenutačno uživa u Opatiji.

Maja Šuput iskoristila je slobodan sunčani vikend i s obitelji se otputila u bajnu Opatiju, a predivnim se fotografijama pohvalila na svom profilu na Instagramu.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

Maja je objavila fotografije na kojima pozira sa sinom Bloomom, a za šetnju opatijskim ulicama odabrala je minijaturni topić koji je uskladila sa širokim hlačama i dizajnerskom obućom.

"Nikad bajnija Opatija", napisala je Maja uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Najljepši dječak, u najljepšem gradu", "Prekrasni", "Kako je sladak", "Super mama i sin", "Preslatki ste", "Najljepša bez perike i teške šminke. Jednostavna i obično neobična. Maleni presladak", "Najljepši", poručili su joj obožavatelji u komentarima.

Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov proteklog su vikenda proslavili sinov prvi rođendan i krštenje, a koji već uživa i u prvim proljetnim danima. Maja je na profilu na Instagramu objavila i nekoliko Bloomovih fotografija na kojima vozi minijaturnu vespu ulicom, a koje su, naravno, oduševile njezine obožavatelje.

Presladak je", "Može li slađe", "Šališ se, kakav frajer", "Frajer. Baš mu paše repić", "Koji kralj", "Medeni", "Slatkiš", "Ajme, kako je sladak", "Vrh", "Stvarno je dijete kao iz magazina", "Bože, slatkoće", "Med medeni", zaključili su Majini obožavatelji.

Maju pratimo i u ulozi voditeljice showa "Ples sa zvijezdama" čije je ovotjedno prikazivanje odogođeno za 3. travnja jer su neki kandidati i članovi produkcije zaraženi koronavirusom.

Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu, te radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show Ples sa zvijezdama. Naime, trenutno su neki kandidati i članovi produkcije covid pozitivni te iako su svi u dobrom stanju i željno iščekuju nastavak projekta, radi propisanih izolacija nije moguće producirati sljedeću emisiju uživo.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 21 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 16 +12 Koncert Petra Graše u Spaladium Areni - 15 Celebrity Ponosni Tonči i Vjekoslava pozirali u prvom izlasku s trudnom Hanom nakon vjenčanja, Graši su bili prava obiteljska podrška!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene