ali ovo je stvarno urnebes!

Pogledajte senzacionalnu fotku kojom se naša vrckava pjevačica dobro našalila na svoj račun: ''Eksplodirala Maja Šuput!''

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput na Instagramu Maja Šuput i Bloom - 5 Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput i Bloom - 1 +20 Maja Šuput i Bloom - 3 Galerija

Maja Šuput našalila se na svoj račun na društvenim mrežama i objavila meme koji će nasmijati brojne njezine pratitelje, evo o čemu se radi.

Naša pjevačica Maja Šuput na svom se profilu na Instagramu našalila na svoj račun te objavila urnebesan meme koji je pronašla na internetu.

Naime, Maja je poznata po tome da voli nositi ružičastu boju te joj je ona na neki način postala zaštitni znak. Zbog toga je na internetu osvanuo meme koji prikazuje fotografiju nekog mjesta u kojemu se u zrak penje gusti roza dim.

Ispod fotografije pisalo je: ''Eksplodirala Maja Šuput''.

Maja se na to pošteno nasmijala i podijelila meme u svojoj priči na Instagramu, a fotografiju možete vidjeti u našoj galeriji.

Inače, poznato je da sa šalom na svoj račun nije imala problema nikad dosad te je mnogi u Hrvatskoj, ali i šire, znaju kao humorističnu, spontanu i vrckavu osobu.

To je od nje naslijedio i sinčić Bloom, kojeg je dobila s Nenadom Tatarinovom, a čije svakodnevne dogodovštine Šuput često objavljuje na društvenim mrežama.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 1 +28 Salma Hayek - 1 Celebrity Salma Hayek Svjetski dan bikinija proslavila je fotkom koja ruši internet: ''Druge žene ne mogu se natjecati s tobom po ljepoti!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 +25 Albina Grčić - 1 Celebrity Kakvo tijelo Albina ima: Zbog mini topića i ove fotografije svi koji su je vidjeli složili su se u jednom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene