dovedeni pred gotov čin

Kome je to žiri našeg hit-showa virio u grudnjak i zašto? Svi su morali i nešto izvući!

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP Luciano Plazibat, TLZP Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP +27 Luciano Plazibat kao Katy Perry, TLZP Galerija

Luciano Plazibat se u 11. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Katy Perry.

Nakon što je bio Marijan Ban, Luciano Plazibat se u 11. emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u Katy Perry.

Njoj u čast, obojio je i svoju kosu u ljubičasto, a novu frizuru pokazao je prije nastupa.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat kao Danijela Martinović, TLZP Celebrity Pogledajte reakciju mame našeg plesača kad su mu poručili da ovakav sliči na nju: "Lipa si!"

"Je li itko imao više žena od mene?" zapitao se Luciano uoči još jedne ženske transformacije u nizu.

"Ja sam mislio da ću uživat u ženama, ali satare me. Ne možeš ići u WC cijelu emisiji, pa me od štikli počnu boljeti noge, onda ta kosa koja mi visi na glavi... Tako da, smijite se, rugajte se, uživajte, ja više nemam atom snage", poručio je prije nastupa.

Pogledaji ovo Antonia Dora Pleško i Luciano Plazibat, TLZP Celebrity Prijatelji iz djetinjstva na ovo su se pripremali odmalena, a izveli su nešto dosad neviđeno: "Sad smo zajedno na pozornici i gleda nas cijela Hrvatska!"

Luciano je izveo pjesmu "Teenage Dream", a nastupom je zabavio publiku i žiri.

"Uskoro kad završimo, a bližimo se lagano kraju, ja morem reći da ćeš ti meni jako nedostajat. Ti si velika sreća na ovoj pozornici, tako dišeš, iznosiš svoju energiju. Možda nećeš biti prezadovoljan bodovima kad završi show, ali bit ćeš zapamćen po svojoj karizmi, energiji, radosti i veselju", poručila mu je Minea.

Pogledaji ovo Luciano Plazibat - 3 Celebrity Naš plesač zablistao je kao najseksi baka na Balkanu: "Ja sam malo kratkovidna, ali izgledaš mi kao lijepa žena ovako!"

Luciano je zatim otišao do žirija dati im poklone koje je pripremio za njih, no morali su ih izvući iz njegova topića, odnosno grudnjaka, a radilo se o slatkišima.

"Ti se predivno zabavljaš i igraš, vidjeli smo da trebaš poradit na listovima, jer su ti tanki, ali su zato ženstveni, pa si proporcionalno potpuno skinuo Katy Perry", rekao je Enis Bešlagić u svom šaljivom stilu.

Pogledaji ovo Enis Bešlagić i Luciano Plazibat kao Dino Dvornik, TLZP Celebrity Evo kakvu je odluku Enis Bešlagić donio zbog Dina Dvornika, obznanio ju je pred kamerama: "Ljudi moji, kad mene ne bude..."

"Kad vidim tvoje ime prvo na popisu ja se toliko razveselim jer tvoja vibra i energija stvaraju jedan lijepi osjećaj i mislim da ti ova transformacija uopće nije bila teška. Meni je ovo bilo veselo, zabavno, onakvo kakav ti jesi, jedno pravo otvaranje današnje emisije", komentirao je Mario Roth.

"Izlaganja kolega bila su izdašna i točna. Predivan si, hvala ti na sveukupnim tvojim pojavljivanjima, uvijek je zadovoljstvo i čast pogledati tvoj nastup", zaključio je Goran Navojec.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene