Privedene!

Novi skandal u Hollywoodu: Najveće glumačke zvijezde iskeširale milijune dolara da upišu djecu na fakultet

Olivia Jade (Foto: Instagram) Olivia Jade (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lori Loughlin, Olivia Jade i Isabella Rose Giannulli (Foto: Getty Images) Lori Loughlin, Olivia Jade Giannulli (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Lori Loughlin (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) Felicity Huffman (Foto: Getty Images) +0 Olivia Jade (Foto: Instagram) Galerija

Lori Loughlin i Felicity Huffman umiješane su u skandale plaćanja mita kako bi upisale djecu na prestižne fakultete.

Holivudske zvijezde Lori Loughlin i Felicity Huffman našle su se na popisu optuženih za plaćanje mita posrednicima kako bi se njihova djeca bez problema upisala na prestižna američka sveučilišta poput Yalea, Georgetowna i Stanforda.

Pogledaj i ovo Felicity Huffman (Foto: Profimedia) Mito i korupcija Zbog upletenosti u milijunsku aferu poznata glumica završila u zatvoru: "Htjela sam biti dobra majka"

Lori Loughlin, koja se proslavila ulogom Becky u serijama "Puna kuća", i njezin suprug Mossimo Gianulli tako su navodno platili čak pola milijuna dolara kako bi njihove dvije kćeri pohađale Sveučilište USC.

No pokazalo se kako jednoj od njih, točnije Oliviji Jade, poznatoj i kao zvijezdi YouTubea, baš i nije pretjerano stalo do obrazovanja jer je i sama izjavila kako više želi iskusiti dane igre i zabave. Zbog tih se izjava našla i na udaru kritika i optužbi da je zauzela mjesto na fakultetu nekom studentu koji ga je uistinu zaslužio, prenosi Daily Mail.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

"Ne znam koliko ću pohađati nastavu. Nije me baš briga za školu, kao što znate", izjavila je u jednom od svojih videa na YouTubeu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by OLIVIA JADE (@oliviajade) on

Zvijezda serije "Očajne kućanice" Felicity Huffman platila je pak 15 tisuća dolara "dobrotvornih priloga" kako bi svojoj kćeri olakšala upis na fakultet. Drugim riječima, kako bi varala na prijemnom ispitu. Navodno je poznavala čovjeka koji je "pomagao" studentima nabavljati pitanja.

Obje glumice bile su privedene u pritvor, no puštene su nakon što su platile jamčevine u iznosu od 250 tisuća odnosno milijun dolara.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn (Foto: Profimedia) Lindesy Vonn (Foto: Instagram) Lindsey Vonn (Foto: AFP) Lindsey Vonn i P.K. Subban (Foto: AFP) +4 Lindesy Vonn (Foto: Instagram) Celebrity Iz skijaškog odijela u kupaći kostim: Jedna od najljepših sportašica svijeta počastila fanove golišavim fotkama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene