Raznježio se

Otac Tije Jurčić progovorio o njezinom braku s Marijem Mamićem

Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Tia Jurčić Mamić Ljubo Jurčić (Foto: Dnevnik.hr) Ljubo Jurčić, Tia Jurčić (FOTO: Goran Jakus/PIXSELL) +0 Kraljica Zagreba Anita Tepeš (Foto: Josip Čekada) Galerija

Ljubo Jurčić našao se na izboru za Kraljicu Zagreba pa otkrio i detalje iz braka njegove kćeri.

Metropola je dobila novu okrunjenu glavu. Kraljica Zagreba 2018. je studentica poduzetničkog menadženta Anita Tepeš.

Pogledaj i ovo In Magazin: umrli 2023. - 6 Tužna strana 2023. Velikani koji su nas napustili u godini iza nas: Neki od njih zadužili su nas glazbom i glumom, a neki nezaboravnim sportskim ostvarenjima!

''Dosta sam zauzeta, radim, studiram, treniram, tako da mi to popunjava cijeli raspored. Planiram se baviti marketingom'', kazala je Anita Tepeš Kraljica Zagreba 2018.

Kraljica Zagreba Anita Tepeš (Foto: Josip Čekada) Kraljica Zagreba Anita Tepeš (Foto: Josip Čekada) Foto: Josip ?ekada

U žiriju je sjedio Miroslav Ćiro Blažević koji je otkrio tajnu dugog braka sa suprugom Zdenkom.

''To je bilo 41. kad su Švabe bile još kod nas. Bio sam mali, ona je bila mala. Tada sam je izabrao i već 55 godina smo zajedno. Jako je bitno da čovjek u životu nikad nije monoton, da uvijek napravi nešto novo kako bi ostao aktualan i interesantan. Monotonija je najveća neprijateljica svakog zajedništva'', otkrio je Ćiro.

U bračnoj luci uživa i pokćerka Ljube Jurčića. Tia i njezin suprug Mario Mamić proživljavaju pravu bračnu idilu.

''Vidim da je mirna, smirena, ja sam zadovoljan, klapa sve skupa, harmonično to sve djeluje. djeca se jako dobro slažu, ponašaju se kao braća što mi je vrlo drago. Dominik i ja smo u super odnosima. Baš sam zadovoljan što je našla mir'', kazao je Ljubo Jurčić.

Tko je još bio na izboru Kraljice Zagreba pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene