Učinila isto što i on?

Navodna Putinova ljubavnica osvanula u javnosti, a promjena na njenom licu sve je iznenadila: "Bila je ljepša!"

Alina Kabajeva Alina Kabajeva Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Putin i Alina Kabajeva Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Vladimir Putin i Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) Alina Kabajeva (Foto: AFP) +0 Alina Kabajeva Galerija

Alina Kabajeva pojavila se u Moskvi nakon glasina da se krije u privatnoj kući u Švicarskoj ili u Sibiru, a na njezinom je licu vidljiva velika promjena.

Navodna ljubavnica ruskog presjednika Vladimira Putina, Alina Kabajeva pojavila se u javnosti s primjetno novim imidžem i to nakon glasina da se skriva u privatnoj kućici u Švicarskoj ili sibirskom nuklearnom bunkeru.

Pogledaj i ovo Vladimir Putin i Alina Kabajeva (Foto: AFP) ponovno u centru pažnje Putinova navodna ljubavnica pojavila se u javnosti prvi put nakon glasina da mu je rodila blizance, a jednim detaljem opet je sve zaintrigirala

38-godišnja osvajačica olimpijske zlatne medalje viđena je na treningu juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB Areni uoči humanitarnog festivala koji je zakazan za ovu subotu, a njezine najnovije fotografije potaknule su nagađanja da je bivša gimnastičarka koristila istog estetskog kirurga kao i Putin za ubrizgavanja botoksa i ugradnju filera.

Njezine najnovije fotografije pogledajte OVDJE.

"Nešto se stvarno promijenilo na licu Kabajeve. Legendarna sportašica bila je osjetno ljepša. Alina Kabajeva jedna je od najtajnovitijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, na društvenim mrežama, a nije je moguće slučajno vidjeti na ulici ili u trgovačkim centrima", prenosi rusko izdanje časopisa Cosmopolitan, no pritom je nisu povezali s Putinom kako ne bi bila cenzurirani od strane države.

Alina je inače potpuno nestala iz javnosti, povukla se kada su počele kružiti glasine da je trudna, a u svibnju 2019. godine ruski novinar Sergej Kanev, koji je bio blizak s obavještajnim službama, objavio je da je rodila blizance.

2000. godine na Olimpijadi u Sydneyju osvojila je brončanu medalju u gimnastici te zlatnu medalju u Ateni četiri godine kasnije. Ruskom predsjedniku navodno je zapela je za oko upravo u Ateni, a i on sam je veliki ljubitelj sportova poput juda i hokeja na ledu.

S Putinom su je u medijima počeli povezivati 2008. godine, a pisalo se kako se ruski predsjednik zbog upola mlađe sportašice namjerava rastati od svoje supruge. Tabloid koji je otkrio vijesti ubrzo se zatim ugasio, a vlasnici su kao razlog naveli financijske poteškoće.

Još od onda Putinov ured negira bilo kakvu povezanost predsjednika s Alinom. Kružile su priče među novinarima kako je gotovo opasno po život uopće i postaviti bilo kakvo pitanje vezano za Kabajevu. "Nikad nisam volio ljude koji zabadaju nos ondje gdje ne treba i pišu izmišljotine o životima drugih", jednom je prilikom rekao Putin.

Prije navodne veze s Putinom Alina je bila zaručena za političara Davida Muselianija, no prekinuli su prije nego što su stali pred oltar.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Haris i Melina Džinović - 1 Haris i Melina Džinović - 4 Haris i Melina Džinović - 5 Haris i Melina Džinović - 2 +3 Haris i Melina Džinović - 3 Celebrity Nema tko se nije okrenuo za atraktivnom suprugom Harisa Džinovića, od njega je mlađa 29 godina, par je zajedno dva desetljeća!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić u showu Survivor - 7 Ivana Banfić u showu Survivor - 9 Ivana Banfić u showu Survivor - 12 Ivana Banfić u showu Survivor - 11 +17 Ivana Banfić u showu Survivor - 1 Celebrity Ivana Banfić o trenutku koji je narušio njezinu obiteljsku idilu i promijenio joj život: "Što će biti dalje i gdje ću živjeti, ne znam"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene