ne može je preboljeti

Žena koju je volio od 12. godine preminula mu je pred očima, a nakon nje ne želi imati nijednu drugu: "Bila je savršena za mene"

Vinnie i Tanya Jones (Foto: Profimedia) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Profimedia) profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vinnie i Tanya Jones (Foto: Profimedia) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Vinnie i Tanya Jones (Foto: Profimedia) +0 Vinnie Jones (Foto: Profimedia) Galerija

Vinnie Jones je suprugu Tanyu upoznao kao dječak, a ona je 2019. godine izgubila bitku s teškom bolesti i preminula mu pred očima te je iza sebe ostavila nasljedstvo od 150 tisuća funti, koje je sada pripalo udovcu.

Britanski glumac i umirovljeni nogometaš Vinnie Jones (56) prije malo više od dvije godine postao je udovac.

Pogledaj i ovo Vinnie i Tanya Jones (Foto: Getty) Najteži dani Nakon 6-godišnje borbe s teškom bolešću preminula supruga omiljenog holivudskog negativca

Njegova supruga i glumica Tanya Jones je u srpnju 2019. u dobi od 53 godine izgubila bitku s rakom i preminula u njihovu domu u Los Angelesu.

Tanya je ostavila nasljedstvo od 150 tisuća funti, a kako nije napisala oporuku, sve je pripalo Vinnieju, kojemu je sud prije mjesec dana dodijelio pravo na ostavštinu, piše The Sun.

Vinnie, koji se nakon karijere nogometaša proslavio kao glumac u filmovima poput "Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške", "Zdrpi i bježi" i "Nestali u 60 sekundi", poslije smrti voljene supruge napisao je knjigu "Lost Without You", u kojoj je progovorio o teškom gubitku.

U knjizi je otkrio i da je Tanyu upoznao kada mu je bilo samo 12 godina, a njoj 13. Vjenčali su se 1994., a Tanya je patila od niza zdravstvenih problema te je u dobi od 21 godine podvrgnuta transplantaciji srca.

Par je bio u braku 25 godina kada je preminula.

Prisjećajući se kobne večeri u njihovu holivudskom domu, Vinnie je tri mjeseca nakon njezine smrti za The Sunday Mirror rekao kako se probudio i čuo kašalj.

"Pročitao sam puno knjiga, ne želite ih čitati, ali radite to, i znao sam što taj kašalj znači", ispričao je.

Dodao je kako je odmah odjurio u sobu te pozvao pomoć dok se ona borila za dah oko 25 minuta. Tanyini roditelji, njezin brat i kći Kayley pridružili su se Vinnieju dok je medicinska sestra Tanyi davala morfij.

"Znali smo da je to kraj i mazili smo je", rekao je 54-godišnjak. "Ljubio sam je puno i govorio joj da je volim. Neprestano sam joj govorio: 'Volim te, volim te...'" Sve je bilo jako mirno, a zatim je disala sve tiše i odjednom je utihnula... Pogledao sam sestru i rekao: 'Otišla je?' i to je bilo to", ispričao je glumac, a u intervjuu je otkrio i da otada svaki dan plače za njom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vinnie Jones (@thevinniejones)

Prilikom jednog gostovanja u emisiji Piersa Morgana Vinnie je istaknuo da je njegova pokojna supruga Tanya bila savršena za njega i da se više nikad neće ženiti.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Getty) Kate Upton (Foto: Profimedia) Kate Upton (Foto: Profimedia) +6 Kate Upton (Foto: Instagram) Celebrity Zamjeraju mu jer je oženio jednu od najseksi žena svijeta, a ona je u njega još zaljubljena kao i prvog dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene