Mamina slika i prilika

Legendarna ljepotica pokazala sina kojeg inače krije od znatiželjnika, od nje je vidljivo pokupio ljepotu i egzotični izgled!

Augustin James Evangelista Augustin James Evangelista Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Augustin James Evangelista - 6 Augustin James Evangelista - 5 Augustin James Evangelista - 2 Augustin James Evangelista - 4 Augustin James Evangelista - 1 Augustin James Evangelista - 3 Augustin James Evangelista Linda Evangelista - 6 Linda Evangelista - 5 Linda Evangelista - 4 +8 Linda Evangelista - 1 Galerija

Linda Evangelista izvela je sina Augustina Jamesa Evangelistu koji izaziva sve veće zanimanje javnosti i njezinih obožavatelja.

Mlađahni sin slavne manekenke Linde Evangeliste i francuskog milijunaša Françoisa-Henrija Pinaulta, 16-godišnji Augustin James Evangelista plijeni sve veću pozornost pa je tako bio je jedna od glavnih zvijezda jednog eventa u New Yorku.

Augustin je pokupio sve znatiželjne poglede pojavivši se u društvu slavne majke od koje je očito pokupio ljepotu i egzotični izgled, a koji su  njoj donijeli status kultnog supermodela 90-ih i 2000-ih godina, kao i stotinjak naslovnica svjetskih časopisa koje je snimila.

Linda je Augustina dobila s bivšim partnerom Francoisom s kojim je bila u vezi od 2005. do 2006. godine, a koji je danas u sretnom braku s glumicom Salmom Hayek. Dvije dame su zapravo u jako dobrim prijateljskim odnosima pa se čak i obiteljski druže.

Ona pak sina u posljednje vrijeme često izvodi, a pažnju su plijenili i na potpisivanju knjige fotografa Stevena Meisela, koji Lindu smatra svojom muzom.

Evangelista je bila jedna od najpopularnijih super modela 1980-ih i 1990-ih uz Cindy Crawford, Naomi Campbell i Christy Turlington, a upravo je o njima snimljena dokumentarna serije "The Super Models" koja izlazi 20. rujna. U središtu njezine radnje bit će karijere četiriju legendarnih manekenki i priča kako su dominirale svijetom manekenstva ujedinivši se i stvorivši vezu koja je promijenila dinamiku moći modne industrije.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 2 Indira Levak - 3 Indira Levak - 5 Indira Levak - 1 +28 Indira Levak - 4 Celebrity Pa ovo je stvarno kratko! Indirin mini oufit za energični nastup zbunio je mnoge, je li ovo haljina ili?

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Romana Nikolić - 2 Romana Nikolić - 3 Romana Nikolić - 4 Romana Nikolić - 1 +6 Romana Nikolić - 6 Celebrity Svi govore o haljini dubljeg dekoltea koju je naša zastupnica odabrala za pojavljivanje u Saboru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene