Glazbena ikona posve iskreno

Lepa Brena: 'Voljela bih se u idućem životu roditi kao muškarac'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lepa Brena je za Dnevnik.hr otkrila zanimljivosti o albumu, njezinom koncertu te komentirala kako se osjeća biti u Zagrebu nakon 4 godine.

Lepa Brena ovih dana boravi u Zagrebu jer će u petak u klubu Shamballa nakon četiri godine održati koncert za vjerne fanove. Neke od njih počastila je i sinoćnjim druženjem na večeri, a nije zanemarila ni medije. Popričali smo tako s njom o mnogim zanimljivostima. Između ostalog, otkrila nam je kako je ona u Hrvatskoj mnogo češće nego što je javnost vidi.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 16 Ma rasturila je! Hrpa je reakcija na preobrazbu Mije Negovetić u Lepu Brenu: "Vrijeme je da netko napuni šest Arena Zagreb!"

'Jako često dolazim u Zagreb, viđam se ovdje sa svojim prijateljima, malo putujemo po Hrvatskoj, dosta boravimo po Istri, ali ovo je sada koncert poslije četiri godine pa to je divno!', otkrila je Brena.

>> Lepa Brena: 'Ja sam bila preteča mnogih stvari'

Iako joj često prigovaraju zbog 'plastičnog izgleda', ona otkriva kako je tajna njezinog izgleda u nečem sasvim drugom.

'Ja jesam osoba koja voli jako rano leći i rano ustati, vodim računa o ishrani, da ne pretjerujem i da živim zdravo. Zahvaljujući takvom načinu života uspjela sam sačuvati miran san i da naučim nešto posebno što me danas relaksira - tu jogu. Ja bih svim gospođama savjetovala brzo hodanje, šetnju, jogu, meditaciju i malo manje klope', poručila je 53-godišnja pjevačica.

S Bobom Živojinovićem, nekadašnjom tenisačkom zvijezdom u braku je već 22 godine, par se vjenčao 1991. godine u Beogradu, a imali su vrlo raskošno i luksuzno vjenčanje koje su popratili svi mediji u regiji.

Brena nakon 22 godine s Bobom kaže, recept za dugovječan brak je jednostavan: 'Mi smo od 7. prosinca 1991. godine zajedno pa iskreno ni ne brojimo više koliko smo skupa! Kad imate problem, probajte razgovarati i riješiti ga, a kad ste jako ljuti izbrojte do 150, nemojte do 10 jer je to malo! Sačekajte da to prođe. Brak je život, jednostavno, tolerancija i razumijevanje. Treba svatko imati svoj privatni život, ali svatko treba imati i svoj obiteljski život, to je najveće bogatstvo u životu', objasnila je Brena.
Čak 34 godine vrlo uspješne karijere je iza nje. I danas nosi titulu najpopularnije i najprodavanije pjevačice s ovih prostora - prodala je oko 30 milijuna ploča! Kaže kako se još nije umorila, ali se ostvarila - na poslovnom i privatnom planu.

'Kad shvatite u životu da od svega što napravite i stvorite, a imate novca, onda imate i puno prijatelja, a kad bez svega ostanete imate samo obitelj. Stoga njegujte obitelj', kaže Brena.

No, da može birati, u sljedećem životu bila bi muškarac!

'Voljela bih u idućem životu, ako budem imala priliku da se savjetujem s Bogom, dobijem priliku da u idućem životu budem muško i da malo manje radim nego što sam radila u ovom životu! Ili ne, da radim nešto sasvim drugo, ali da budem muško i da iskusim i tu priču', rekla je Lepa Brena kroz smijeh. Što nam je još otkrila, pogledajte u priloženom videu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene