glavna tema!

Larisa Lipovac Navojec komentirala promjenu na sebi koju su svi primijetili: ''Usporedili su me s pobjednicom Eurosonga i rekli da izgledam mlađe''

Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec - 4 Larisa Lipovac Navojec - 1 Larisa Lipovac Navojec - 2 Larisa Lipovac Navojec - 3 Larisa Lipovac Navojec - 4 Larisa Lipovac Navojec i Marko Grubnić Larisa Lipovac Navojec Larisa Lipovac Navojec Igor Barberić, Marko Grubnić i Larisa Lipovac Navojec +20 Larisa Lipovac Navojec - 4 Galerija

Larisa Lipovac-Navojec napisala je dirljivu objavu ispod niza fotografija sa finala popularnog showa "Ples sa zvijezdama".

Jedna od članica žirija showa "Ples sa zvijezdama", Larisa Lipovac-Navojec, podijelila je niz svojih fotografija iz finalne emisije i u opisu napisala sve dojmove o ovoj sezoni sezoni. 

Pogledaj i ovo Larisa Lipovac Navojec Slažete li se? Larisa Lipovac Navojec očarala je sve u izdanju s prozirnim dijelovima, evo zašto joj svi pišu da je prekrasna!

"Finalna emisija ''Plesa sa zvijezdama'' donijela je toliko emocija. Plakali smo, smijali se, iščekivali, bili van sebe, srce je kucalo od uzbuđenja. Ma sve je bilo pre pre prepuno preintenzivno prekrasno. O mojem staylingu i šiškama pričalo se i komentiralo na veliko. Od Loreen @eurovision obavezno si ošišaj šiške, izgledaš mlađe do mog sina kojem sam ipak najljepša bez ikakvih intervencija. Sve u svemu ovo je bila zadnja emisija. Svi smo tužni ali i zahvalni istovremeno na iskustvu, prilici i ovom divnom projektu. Hvala cijeloj ekipi na iza i oko stagea - produkciji, tehnici, snimateljima, toncima, scenografima", poručila je Larisa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larisa Lipovac Navojec (@larisa_lipovac_navojec)

U komentarima joj se javila Daria Lorenci Flatz koja joj je poručila: "Jedna i jedina - Larisa" te dodala emotikon goruće vatrice, dok se stilist Marko Grubić nadovezao s emotikom srca.

U zadnjoj emisiji Larisa je imala novi detalj koji su apsolutno svi odmah primijetili, a riječ je o šiškama. Ostatak kose ostao je razbarušen. 

Podsjetimo, u ovoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'' pobijedili su Marco Cuccurin i Paula Tonković.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Miočić, Survivor - 1 Sanja Miočić, Survivor - 2 Sanja Miočić, Survivor - 3 Sanja Miočić, Survivor - 4 +25 Sanja Miočić, Survivor - 5 Celebrity Sanju je jedna osoba javno prozvala nakon odlaska iz Survivora, a evo kako ona komentira odnose među natjecateljima: "To se od nas tražilo…"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - Insta storij Ella Dvornik - Insta storij Ella Dvornik - Insta storij Alka Vuica i Ella Dvornik +26 Riva Pauletić i Ella Dvornik Zanimljivosti Elli Dvornik pratiteljica udijelila kompliment za grudi, ona otkrila cijenu koju je platila za njih: ''Zadovoljna sam rezultatom, na vama je da odaberete''

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene