samo opušteno

Lana Klingor svoje pratitelje nasmijala priznanjem da radi ono što i mnoge druge žene: "Život je prekratak"

Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - kćer Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 2 +19 Lana Klingor Mihić - 3 Galerija

Lana Klingor Mihić javila se svojim pratiteljima na Instagram priči i pokazala im što je napravila nakon što se prejela u restoranu.

Influencerica i bivša pjevačica Lana Klingor Mihić podijelila je na svojoj Instagram priči dojmove iz jednog zagrebačkog restorana.

Lana je cijelu večer uživala isprobavajući različite specijalitete, a potom je učinila nešto što je nasmijalo njezine fanove.

"Ok. Raskopčala sam se. To znači da vrijedi svakog centa. Ok, i da moram skinuti 6 kilograma. Ali život je prekratak", napisala je na fotografiju na kojoj je pokazala raskopčan šlic pa objasnila kako je najsretnija kad je sita.

Fotografiju možete pogledati u našoj galeriji. 

Klingor sa svojim pratiteljima rado dijeli situacije iz svakodnevnog života, a nedavno je tako podijelila svoju šokiranost gužvom u shopping centru netom prije blagdana. 

"Dakle ljudi, ovo sumanuto kupovanje u zadnji čas, ova histerija u shopping centrima, ove sirote blagajnice koje više ne znaju gdje je lijevo... Evo ja ne znam, sve sam trebala kupiti u 10. mjesecu još, a ne u zadnji tren", objasnila je Lana.

Lana je danas majka triju kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Bernardić s djevojkom - 2 Davor Bernardić s djevojkom - 1 Davor Bernardić s djevojkom - 3 Davor Bernardić s djevojkom - 4 +6 Davor Bernardić s djevojkom - 5 Celebrity Davor Bernardić viđen je u društvu svoje partnerice s kojom se navodno i zaručio, nikad ih još nismo vidjeli zajedno!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković - 2 Sandra Perković Sandra Perković - 1 Sandra Perković +26 Sandra Perković - 2 Celebrity Procurile su prve fotografije Sandre Perković s vjenčanja, raskošna haljina koju je odjenula sve će iznenaditi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene