Njoj nije bilo vruće?

Lana Klingor Mihić na visoke temperature izašla je u haljini dugih rukava, a svi su gledali što je nosila na nogama!

Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 1 Marko Prpic/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 4 Lana Klingor Mihić - 1 Lana Klingor Mihić - 2 Lana Klingor Mihić - 3 Lana Klingor Mihić - 8 Lana Klingor Mihić - 7 Lana Klingor Mihić - 5 Lana Klingor Mihić - 4 +18 Lana Klingor Mihić - 5 Galerija

Lana Klingor Mihić stigla je na ljetnu zabavu za poznate u uskoj haljinici, ali svi su gledali u njezine noge na kojima je nosila tenisice unatoč visokim temperaturama.

Naša pjevačica Lana Klingor Mihić bila je jedna od brojnih poznatih koji su stigli na jedan ljetni party u Zagrebu, a u skladu s događanjem, Lana je odjenula i prigodnu modnu kombinaciju.

Ali, unatoč tome što je bilo vrlo vruće, Lana je nosila kratku haljinu narančaste boje koja je imala duge rukave, a svi su gledali i u njezine noge na kojima je nosila visoke tenisice u koje su se u bojama slagale uz haljinu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐋𝐚𝐧𝐚 𝐊𝐥𝐢𝐧𝐠𝐨𝐫 𝐌𝐢𝐡𝐢𝐜 (@lanatheklingor)

Narančaste tonove uskladila je s tamno ljubičastom torbicom te ljubičastim sunčanim naočalama.

Ispod haljine ocrtavale su se i njene grudi o kojima je otvoreno progovorila prošle godine nakon njihove operacije.

"Nisam sklona laganju, skrivanju i znam da ćemo kad-tad potegnuti ovu temu pa bolje da kažem odmah, da na kraju podijelim s vama svoje iskustvo, i možda samim time pomognem nekome od vas ako imate neke dvojbe oko implantata u grudima. Ja sam svoje ugradila prije 21 godinu, izdojila propisno troje djece s njima i sad je vrijeme da ih promijenim. Sve razloge zašto i kako ću ostaviti za kasnije. Pusa od mene, vidimo se kad se probudim", napisala je na društvenoj mreži pa je pokazala i kako izgleda nakon operacije.

Lana je danas majka triju kćeri, a sa suprugom Antom Mihićem u sretnom je braku od 2013. godine.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Žalica Jasna Žalica - 1 Jasna Žalica i Emir Hadžihafizbegović - 3 Jasna Žalica +16 Jasna Žalica - 1 Nekad i sad Sjećate se Izetove Šefike? Napustila je seriju pa se vratila s novim imidžem, a privatno njeguje posve drugačiji stil

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 +25 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka pokazala kako Ćorluka provodi cijele dane, a najslađi prizor rastopio je njezine obožavatelje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene