slažete li se?

Kristina Mandarina u novom golišavom izdanju sa zanimljivim rekvizitom objasnila pratiteljima što je za nju neprocjenjivo

Kristina Penava Mandarina Kristina Penava Mandarina Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Galerija

Kristina Penava, koja je poznatija kao Kristina Mandarina, pozirala je u gaćicama s visokim strukom i vesti koja je prekrila njezine bujne grudi.

22-godišnja Kristina Penava često dijeli seksi slike na Instagramu zbog čega ima zavidan broj pratitelja koji prelazi 97.000, a prošlog mjeseca je prozvala Lidiju Bačić da je kopirala njezinu golišavu sliku. 

Pogledaj i ovo Kristina Penava i Prince Ima sve više pratitelja Kristini Mandarini izlazak s Farme nije teško pao: Objavila fotku u topiću koji je istaknuo svu raskoš njezina dekoltea

"Priroda je neprocjenjiva", istaknula je najpoznatija prodavačica agruma u Lijepoj našoj koja je zbog toga dobila nadimak Kristina Mandarina. 

Objavila je fotografiju na kojoj je pozirala samo u gaćicama s visokim izrezom i vesti kojom je prekrila svoje bujne grudi. Dok je pozirala, u ruci je držala zanimljiv rekvizit, odnosno ananas, a kosu je imala raspuštenu. 

Ne može se vidjeti što brojni pratitelji misle o najnovijoj Kristininoj objavi jer je ograničila komentare, no sakupila je više od tisuću lajkova. Prodavačica agruma se nedavno na svojim Instagram storyjima požalila da je više potrošila na korekcije operacija koje je imala nego na same zahvate. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava Mandarina +0 Kristina Penava Mandarina Celebrity Kristini Mandarini zasmetala golišava fotka Lidije Bačić pa ju je javno prozvala da ju kopira: "Još jedna u moru"

O tome je progovorila i krajem ožujka na Instagramu kada je podijelila fotografije ožiljaka kraj svojih očiju. "S ovim ožiljcima živim skoro godinu dana. Nastali su operacijom zvanom 'mačje oči'. Ne dozvolite da ovo i vama dogodi", napisala je Kristina na Instagram storyju uz svoju fotografiju.

Inače, prošle godine je pri povratku u show "Farma More i Maslina" nosila flastere kod obrva te je tada rekla da je sama sebi privlačna i objasnila je što je od zahvata radila na sebi.

"Tu su mali fileri na usnama, mislim da je to sasvim normalno, i naravno operacija grudi, možda malo obrve, radila sam nedavno neki zahvat, to je malo zatezanje lica, ništa pretjerano. Trudim se izgledati što prirodnije'', ispričala je.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +4 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene