OMG

Objavila 'sramotnu' fotografiju iz srednje škole

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Reality zvijezda nikada nije skrivala svoj privatni život, a sada je na svojem Instagramu objavila i kako ona kaže 'sramotnu' fotografiju iz srednje škole

Reality zvijezda Kim Kardashian danas je jedna od onih čije lice izlazi s naslovnica magazina, web portala, s proizvoda koje reklamira... ona je osoba koju ljudi jednostavno vole komentirati.

Pogledaj i ovo Cara Delevingne i Ashley Benson (Foto: Profimedia) prekidi koji su obilježili 2020. Godina ljubavnih brodoloma: Jurić raskinula zaruke, a Mišerić se iselila iz stana poznatog poduzetnika

Kim Kardashian kupuje vjenčanicu u Parizu u društvu Serene Williams

Kako se njezino treće vjenčanje bliži, Kim se očito prisjetila svojih mlađih dana. Na svojem je Instagramu objavila fotografiju na kojoj je sa svojim tatom, njezina starija sestra Kourtney je u pozadini, a Kim se srami svoje frizure koju je nosila u srednjoj školi. Da je danas potpuno modno osviještena pokazala je i drugom fotografijom na kojoj je s utjecajnom urednicom američkog Voguea Annom Wintour.

Kim i njezin dragi Kanye West na naslovnici su svibanjskog Voguea koji je posvećen vjenčanjima, a iako je naslovnica bila obasipana kritikama ona je ujedno i jedna od najprodavanija u povijesti tog magazina. Bio je to i trenutak kada je Wintour upoznala njezinu kćer North, a trenutak je uhvatio ponosni tata Kayne.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene