Dodjela medalja

Katy rangirala ljubavnike po umijeću u krevetu: Jako je zanimljivo prvo mjesto...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Katy Perry gostovala je u jednoj emisiji koja se emitirala preko livestreama na YouTubeu i za tu priliku ocjenjivala svoje bivše ljubavnike i dodjeljivala im medalje po zasluzi.

Pjevačica Katy Perry iza sebe ima brak s Russellom Brandom, ali svog bivšeg supruga nije spominjala dok je ocjenjivala bivše ljubavnike. O ostalima je progovorila bez srama. Pjevačica je 2014. bila u kratkoj vezi s DJ-em Diplom i njemu je dodijelila treće mjesto dok je rangirala bivše ljubavnike po njihovom umijeću u krevetu.

Pogledaj i ovo Katy Perry i Orlando Bloom u Dubrovniku Opa! U društvu slavnog milijardera Dubrovnik su posjetili i omiljena pjevačica te njezin zgodni suprug, njihova pojava bila je pravo iznenađenje!

Drugi najbolji ljubavnik Katy Perry je Orlando Bloom, s kojim je prekinula u ožujku i on joj je bio posljednji dečko za kojeg novinari znaju. A najbolji ljubavnik Katy Perry je glazbenik John Mayer, s kojim je bila u vezi oko tri godine. Ipak, Katy je na kraju naglasila da su svi odlični u krevetu. "Svi su nevjerojatni ljubavnici i sad bih se sa svima njima seksala čim završi ovaj intervju", rekla je na kraju.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene