Ups...

Glumica priznala da je sa slavnim roditeljima pušila marihuanu i radila lude tulume kada je bila sama

Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Getty Images 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Hudson, Goldie Hawn, Kurt Russell (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Goldie Hawn (Foto: Getty Images) Kate Hudson i Danny Fujikawa (Foto: AFP) Kate Hudson i Matt Bellamy (Foto: AFP) Kate Hudson, Jennifer Aniston, Gwyneth Paltrow (Foto: Instagram) Kate Hudson (Foto: Instagram) +0 Kate Hudson (Foto: AFP) Galerija

Kate i Oliver Hudson u gostovanju kod Ellen DeGeneres ispričali su o vezi sa svojim roditeljima, a otkrili su i nekoliko zanimljivih detalja.

Glumica Kate Hudson s bratom, glumcem Oliverom Hudsonom, gostovala je u emisiji popularne Ellen DeGeneres te je priznala kako je otvorena prema tome da ima još djece.

Pogledaj i ovo showbuzz emocije presudile Hudson se odrekao svoje slavne djece: 'Oliver i Kate za mene su mrtvi!'

40-godišnja glumica s Chrisom Robinsonom ima sina Rydera (16), s Mattom Bellamyjem ima sina Binghama (8), a s trenutačnim partnerom Dannyjem Fujikawom ima 16-mjesečnu Rani. Odlučna je u tome da bi obitelj još širila u sljedeće tri godine.

"Rani je sjajna djevojčica i uživam s njom. Mislim da bih ponovno rodila, ali kada Rani navrši četiri ili pet godina, onda bi već bilo kasno", priznaje Kate.

Hudson se osvrnula i na vezu s poznatim roditeljima, glumicom Goldie Hawn i njezinim dugogodišnjim partnerom Kurtom Russelom. Otkrila je kako je pušila marihuanu s njima, a marihuana je u Kaliforniji legalna. Kate i Oliver ispričali su i da su organizirali lude tulume dok njihovih roditelja nije bilo kod kuće, a u emisiji su im se odmah i ispričali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

All my Valentines ❤️ #happyloveday

A post shared by Kate Hudson (@katehudson) on

Kate i Oliver Hudson nemaju nikakvu komunikaciju sa svojim biološkim ocem Billom, a često pričaju da im je Kurt Russell pravi otac s kojim su odrasli i s kojim imaju sretnu obitelj.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Profimedia) Jack Whitehall (Foto: Jamie McCarthy / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Kate Beckinsale i Jack Whitehall (Foto: Profimedia) Kate Beckinsale i Jack Whitehall (Foto: Profimedia) +5 Brooklyn Beckham i Hana Cross (Foto: Getty Images) Celebrity S bivšim se dečkom fizički obračunavala u javnosti, a sada je uhvaćena u 4 ujutro sa slavnim komičarom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene