Prekršili niz pravila

Veo tajne: Saznajte kako je i zašto Harry u tajnosti odveo Meghan u bolnicu da rodi sina

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle susreće se s djecom tijekom posjeta u Maroku Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry, koji su u ponedjeljak postali roditelji dječaka, prkose tradiciji kraljevskog dvora.

Od samih početaka veze vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry trudili su se donekle sačuvati privatnost, koliko god je to bilo moguće, što je bio i slučaj s dolaskom njihova prvoga djeteta na svijet.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Vijest da su postali roditelji sina objavili su tek nekoliko sati nakon porođaja, a detalji su obavijeni velom misterioznosti. Tako još uvijek nije poznato kako će se maleni zvati, a nisu podijeli ni njegove fotografije s javnosti.

U službenoj su izjavi proteklog mjeseca proglasili kako sve detalje oko porođaja žele držati privatnima, s time da su i nekoliko puta prekršili protokol kraljevskog dvora. Recimo, time što sina nisu pokazali odmah nakon porođaja.

Sretnu su vijest obznanili na svom službenom profilu na Instagramu, gotovo 12 sati nakon porođaja, a imena medicinskog osoblja koje je prisustvovalo tom događaju nisu objavili. 

No evo svih detalja koji zapravo prkose dosadašnjoj kraljevskoj tradiciji.

Vijest da je Meghan u trudovima objavljena nakon porođaja

Službena informacija da su vojvotkinju uhvatili trudovi objavljena je 8 sati nakon što je dječak zapravo rođen.

"Vojvotkinja je u trudovima od ranih jutarnjih sati", stajalo je u prvoj objavi kraljevskog dvora i nitko zapravo nije posumnjao da je dijete već rođeno.

Suprotno tome, kada je vojvotkinja Kate Middleton rađala svoje troje djece, sretne su vijesti bile objavljene čim je rodila.

Mjesto porođaja

Sukladno tradiciji, kraljevska su djeca na svijet dolazila kod kuće, sve dok princeza Diana nije odlučila roditi prinčeve Williama i Harryja u Lindo Wingu tijekom 80-ih godina.

Novinarka Daily Maila Rebecca English izvijestila je kako je Meghan u bolnicu odvedena u tajnosti još u nedjelju, u pratnji princa Harryja i osiguranja kako bi izbjegli znatiželjne ljudi okupljene na londonskim ulicama koji su ushićeno čekali dolazak nove kraljevske bebe.

Fotografije

Meghan je odbila tradicionalno fotografiranje nakon porođaja s djetetom u naručju, ispred bolnice. To nije bio slučaj i s Kate, koja je zajedno s princom Williamom i djecom spremno pozirala i pozdravila okupljeno mnoštvo koje im je pridošlo s čestitkama. Pritom je bila savršeno dotjerana, s manikurom na rukama i šminkom na licu.

"Njihovo veličanstvo donijelo je osobnu odluku kako će dolazak svog prvog djeteta na svijet proslaviti u privatnosti. Vojvoda i vojvotkinja raduju se što će imati priliku podijeliti uzbuđujuće vijesti sa svima, ali tek nakon što ih proslave u krugu obitelji", pisalo je u izjavi Buckinghamske palače.

Dosad se pred novinarima pojavio samo presretni princ Harry, koji nije otkrio podatak kada ćemo vidjeti i novopečenu majku i sinčića.

Izjava

Dajući izjavu ispred Windsora, princ Harry nije mogao sakriti koliko je sretan i ponosan na suprugu Meghan, našalio se kako je spavao samo dva sata i priznao kako je porođaj najnevjerojatnija situacija koju je mogao zamisliti.

Zanimljivo je kako je odabrao upravo Windsor kao mjesto za davanje izjave, koji je od njegova i Meghanina doma u Frogmore Cottageu udaljen gotovo milju.

Prvi službeni put

Vojvoda i vojvotkinja navodno su spremni odvesti sina na prvi službeni put, i to u Afriku ove jeseni, čime su zapravo mnoge iznenadili. Maleni bi time postao najmlađi član kraljevske obitelji u povijesti koji je krenuo na službeno putovanje.

Princ Charles i princeza Diana prekršili su svojevremeno protokol odvodeći sinove na prva putovanja prije nego što su proslavili prve rođendane. Princ Harry je tako sa samo 6 mjeseci bio u Veneciji, a princ William s devet mjeseci na dalekom Novom Zelandu.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Mateo i Izabel Kovačić (FOTO: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) +4 Izabel i Mateo Kovačić (Foto: Instagram) Celebrity Mateo Kovačić šokirao obožavatelje na Instagramu: Obrisao većinu fotografija, pa i one sa suprugom Izabel

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene