''Maleni moj''

Josipa Pavičić Berardini proživljava trenutke koji bi slomili svaku majku: "Rasplakala si me. Ti si hrabra i divna žena"

Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) Instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić Berardini i Davor Bilman (Foto: Instagram) Josipa Pavičić Berardini (Foto: Dnevnik.hr) +0 Josipa Pavičić Berardini (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Josipa Pavičić Berardini u emotivnoj objavi otkrila je koliko joj je teško jer nije uz sina Rocca, koji je proslavio deveti rođendan.

Spisateljica Josipa Pavičić Berardini (41) u emotivnoj objavi na Instagramu progovorila je o teškim trenucima koje proživljava zbog koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Hugh Jackman (Foto: Getty Images) problemi zbog bolesti Miljenik žena zbog kojeg vlada pomama potvrdio da je pozitivan na koronavirus, pomakli su cijeli program zbog njega

Naime, Josipa ne može biti sa sinom koji je u utorak proslavio deveti rođendan.

"Rocco, maleni moj, zvjezdice moja, ljubljeni moj sine, sretan ti rođendan, auguri! Danas puniš 9. godina, a između nas stoji 925 km autostrade i nevidljivi virus. Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti, nećeš imati onu obožavanu sacher tortu sa svjećicama niti festu con gli amici. Italija - Hrvatska, udaljenost među dvije zemlje iz mojeg kuta gledanja nikad nije bila veća", napisala je Josipa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rocco, maleni moj, zvjezdice moja, ljubljeni moj sine, SRETAN TI ROĐENDAN, AUGURI❤️ Danas puniš 9. godina a između nas stoji 925 km ‘autostrade i nevidljivi virus. Mama te ne može grliti, stisnuti i ljubiti, nećeš imati onu obožavanu sacher tortu sa svjećicama niti ‘festu con gli amici’. Italija- Hrvatska, udaljenost među dvije zemlje iz mojeg kuta gledanja nikad nije bila veća. U redu je što se sad osjećam tužno i što plačem, to je sasvim prihvatljivo i normalno u novonastalim okolnostima. Za mene suze predstavljaju čišćenje, a pisanje ljekovitu terapiju, stoga pišem i tebi i sebi. Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće- rat, rak, razvod i potres... a uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus. Do tada maleni moj, nosit ću te stalno sa sobom. Volim te ❤️ “ Vito i Rocco, dva najblistavija dragulja mog zemaljskog života. Volim vas na svakom koraku svoga puta, nosim vas sa sobom u svakom trenutku svoga vremena, u svakom svom dahu. Neka vaša svjetla ostanu upaljena, a vi u slobodi i ljubavi.” (Posveta u knjizi “Šest milimetara”) Izdržat ćemo. Svi. Sve je prolazno.

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicicberardini) on

Dodala je kako je u redu što se osjeća tužno i plače, to je sasvim prihvatljivo i normalno u novonastalim okolnostima.

"Za mene suze predstavljaju čišćenje, a pisanje ljekovitu terapiju, stoga pišem i tebi i sebi. Za sobom sam ostavila mnoge životne nedaće - rat, rak, razvod i potres... a uskoro će se tom popisu neugoda iz prošlosti pridružiti i ovaj virus. Do tada, maleni moj, nosit ću te stalno sa sobom. Volim te", napisala je bivša voditeljica. 

Josipa je objavila i posvetu sinovima Vitu i Roccu iz svoje knjige "Šest milimetara", u kojoj je pisala o uspješnoj borbi s karcinomom dojke. Istaknula je na kraju: "Izdržat ćemo. Svi. Sve je prolazno." 

Pratitelji su spisateljici pružili podršku i pokušali ju utješiti. "Mama, izdrži", "Sve će proći i opet ćemo jedni drugima u zagrljaj", "Rasplakala si me. Ti si divna i hrabra žena", poručili su joj. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić (Foto: Dnevnik.hr) Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran Višnjić (Foto: Dnevnik.hr) +0 Vedran Mlikota i Goran Višnjić (Foto: IN Magazin) Celebrity Hrvatski glumac fotkom iz prošlosti posebno razveselio žene, ali i otkrio što je kod kuće pošlo po krivu

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene