''Ništa nije kako se čini!''

Još jedan prekid veze na domaćoj sceni? "Ako se dogode prepreke u obliku laži ili trokuta, propada sve"

Josipa Pavičić Josipa Pavičić Bojan Zibar/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Pavičić +0 Josipa Pavičić Galerija

Ako je suditi po statusu i obrisanim zajedničkim fotografijama, Josipa Pavičić i Marko Kisić prekinuli su ljubavnu vezu nakon samo godinu dana veze.

Spisateljica Josipa Pavičić prekinula je ljubavnu vezu sa zagrebačkim ginekologom Markom Kisićem nakon samo godinu dana, prenosi magazin Gloria.

Pogledaj i ovo showbuzz uhvaćeni u romantičnoj šetnji Josipa Pavičić opet ljubi, a njen odabranik javnosti je već poznat od ranije iz veze s našom glumicom

Josipa je sa svojeg profila na Instagramu obrisala njihove zajedničke fotografije te objavila odlomak svoje nove knjige koji govori o ljubavi i prekidima, a Marko više nije ni među osobama koje prati na toj društvenoj mreži, iako je ona i dalje na popisu onih koje on prati.

"Znate li kako ništa nije onako kako nam se na prvi pogled čini? Svi imamo svoje dvije strane, vanjsku i unutarnju. Vanjska može biti javna, ali unutarnja ne može jer ako nju napravimo javnom, izgubit ćemo dušu i izvornost. To je kao da hodamo ulicom u kaputu okrenutom naopako ili u hlačama izvrnutih džepova. Kao što sjemenka treba privatnost i tamu pod zemljom da pusti svoj korijen, tako i intimne veze trebaju ostati privatne da bi dvoje moglo postati jedno. Vanjski izazovi mogu se izdržati jedino ako smo dobro ukorijenjeni i iskreni u svom duetu. No ako smo samo dvije sjene koje igraju igru, naša takozvana ljubav nije ništa drugo doli zanovijetanje, dominiranje i mučenje. I još ako se primjerice dogode prepreke u obliku laži ili sudionika koji krug od dvoje pretvore u trokut, a u trokutu je troje, jasno nam je kako propada sve. Identično kao i sa sjemenkom. Ako ju izvadimo iz zemlje i izložimo pogledima, suncu ili tuđim rukama, biljka nikad neće niknuti. Postoji i još jedna mogućnost, da je sjemenka ‘bolesna a takvoj sjemenci ne može više pomoći zemlja, sunce ni ljubav", napisala je Josipa uz fotografiju na kojoj sama pozira.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Josipa Pavicic (@josipapavicic1)

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci sve je češće dijelila fotografije s Markom na kojima su bili nasmiješeni i zaljubljeni, a njezini su pratitelji komentirali kako su lijep par.

Prvi put su se pojavili zajedno u javnosti u lipnju na modnoj reviji Snježane Mehun u Zagrebu, a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja i viđeni su skupa u siječnju dok su šetali centrom Zagreba.

Marko je poznat javnosti jer je 2015. godine bio u vezi s glumicom Natašom Janjić Medančić, no ljubav je potrajala manje od godinu dana, a on je nakon prekida rekao da ne želi više pričati o Nataši.

Josipa se 2016. godine nakon četiri godine braka razvela od poduzetnika Nice Berardinija, s kojim je dobila danas 8-godišnjeg sina Rocca, a s bivšim mužem novinarom Markom Cigojem ima 19-godišnjeg sina Vitu.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Profimedia) Rebel Wilson (Foto: Getty) Rebel Wilson (Foto: Getty) +0 Rebel Wilson (Foto: Instagram) Celebrity U godinu i pol od punašne slatkice pretvorila se u seksi zavodnicu, evo kako izgleda s 35 kilograma manje!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Janko Popović Volarić i Martina Tomčić Anatacha Filimone i Martina Tomčić Martina Tomčić Martina Tomčić +3 Martina Tomčić Celebrity Jedan novi detalj na Martini Tomčić sve je posebno oduševio: "Trebala bi češće tako, jako lijepo!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene