Preslatki su

Tko bi im odolio: Poznati glumac objavio preslatku fotku sa sinom koja topi srca

John Stamos (Foto: Profimedia) John Stamos (Foto: Profimedia) Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju John Stamos (Foto: Instagram) John Stamos (Foto: Getty Images) John Stamos (Foto: Instagram) John Stamos (Foto: Getty) John Stamos (Foto: Getty) John Stamos (Foto: Getty Images) +0 John Stamos (Foto: Profimedia) Galerija

John Stamos snimio je selfie sa sinom Billyjem i objavio ga na društvenim mrežama.

Američki glumac John Stamos na društvenim je mrežama objavio fotografiju na kojoj pozira s malenim sinom u naručju i kojoj je doista teško odoljeti.

Pogledaj i ovo Damian Hurley (Foto: Profimedia) Kao blizanci Pustio je kosu i šminka se kako bi izgledao poput slavne mame, a među njima više nema razlike

Naime, 56-godišnji glumac objavio objavio je selfie u jednoj od priča na svom profilu na Instagramu, gdje ga prati 3,2 milijuna obožavatelja, s kojima je htio podijeliti preslatki trenutak. 17-mjesečni sin Billy smiješi se u njegovu naručju dok su obojica umotani u bijele ručnike.

John je Billyja dobio s 33-godišnjom glumicom Caitlin McHugh prošle godine u travnju, nakon što su 2017. godine objavili vijest o zarukama nakon samo godinu dana veze. Sudbonosno da izrekli su jedno drugome u veljači prošle godine, samo dva mjeseca prije nego što je Billy došao na svijet.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by John Stamos (@johnstamos) on

Šarmantni glumac trenutačno snima drugu sezone serije "You", u kojoj glumi psihoterapeuta Nickyja, a svjetsku je slavu stekao ulogom Jesseja Katsopolisa u kultnoj seriji "Puna kuća" koja se snimala od 1987. do 1995. godine.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Kaya Ostojić (Foto: Instagram) +9 Kaya Ostojić (Foto: Instagram) Celebrity Hrvatski nogometaš pokleknuo pred čarima zamamne Srpkinje koja se zbog njega razvela?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene