"najljepša si ovako"

Jelena Rozga oduševila fanove prirodnim izgledom, na licu je imala samo veliki osmijeh od uha do uha

Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) Jelena Rozga (Foto: Instagram) +0 Jelena Rozga (Foto: Instagram) Galerija

"Najljepša si ovako", "Prelijepa si", "Kao anđeo izgledaš", samo su neki od komentara obožavatelja Jelene Rozge.

Domaća pjevačica Jelena Rozga objavila je na Instagramu selfi bez trunke šminke, a na licu je imala samo osmijeh od uha do uha. "Osmijeh donosi osmijeh", napisala je Rozga te je pokupila hrpu komplimenata.

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško "Ti si nadarena ko niko!" Antoniji Dori se konačno ispunila životna želja koju je čekala od malih nogu: "Ali ja moram otkriti jednu tajnu..."

"Najljepša si ovako", "Prelijepa si", "Kao anđeo izgledaš", samo su neki od komentara njezinih obožavatelja, a emotikone srca u komentaru ostavili su joj i slavni kolege poput Marija Rotha, Nine Badrić i Jelene Karleuše.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Osmijeh donosi osmijeh. 😊💙

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Jedna od naših najpopularnijih pjevačica na društvenim mrežama rijetko dijeli detalje iz privatne sfere, no obožavatelje ponekad iznenadi. Prije nekoliko dana objavila je fotografiju iz 2002. godine za koju su joj mnogi komentirali da je s godinama samo ljepša te da uopće ne stari.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Lovato (Foto: Instagram) Demi Lovato (Foto: Profimedia) Demi Lovato (Foto: Profimedia) +0 Demi Lovato (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Godinama se borila s ovisnošću zbog koje je prošla pakao, no napokon je pronašla sreću i oporavila se

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene