život ide dalje

Jelena Perčin prvi put u javnosti nakon objave o razvodu, nabacila je osmijeh i uživala u dobrom društvu!

Jelena Perčin Jelena Perčin Sanjin Strukic/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 2 +14 Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Galerija

Jelena Perčin pojavila se na premijeri filma "Tragovi" u Zagrebu, a to je njezin prvi javni izlazak nakon što je objavila da se razvodi od Momčila Otaševića.

Glumica Jelena Perčin (41) pojavila se u javnosti prvi put nakon što je objavila da se razvodi od glumca Momčila Otaševića (32) nakon pet godina braka.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Jelena je bila na premijeri filma "Tragovi" u Zagrebu u društvu kolegice Sandre Lončarić.

U crnom od glave do pete, Perčin je spremno pozirala fotografima te je pritom nabacila širok osmijeh i izgledala je vrlo dobro raspoloženo. 

Podsjetimo, Jelena je vijest o razvodu potvrdila za časopis Glorija.

"Teško je. Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju, pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Grozan događaj i grozno razdoblje. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece. Od prijatelja sam dobila bezuvjetnu podršku. Moj intimni krug je sa mnom cijeli život i jako se dobro poznajemo i vjerujemo si. Svi su znali da odluku nisam donijela slučajno. Ljubav je užasno nepredvidiva. Ono što smatram da ljubav jest nisam još doživjela. Naime, dok god je ego jači od emocije, mislim da to nije ljubav, nego iluzija ljubavi. Niti iz jednog svog odnosa nisam otišla, a da se nisam dala do kraja. Zbog toga je sve i bolnije, ali ne mogu drugačije postupiti. To je lutrija i na njoj sam uglavnom gubila", izjavila je Jelena za Gloriju.

Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo" 2016. godine. Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori. Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. dobili su i sina Jakšu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin - 4 Igor Mešin - 3 Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 1 +26 Igor Mešin - 5 inMagazin Igor Mešin se prisjetio prvog voditeljskog angažmana davne 2008. godine, od tada je omiljeno TV lice!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Michael J. Fox - 3 Michael J. Fox - 2 Michael J. Fox - 1 Euzhan Palcy, Michael J. Fox, Diane Warren i Peter Weir +18 Michael J. Fox - 3 Nekad i sad Najnovije paparazzo fotke omiljenog glumca rastužile su njegove obožavatelje, stanje mu je sve gore

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene