U opuštenom izdanju

Slavni holivudski glumac snimljen kako uživa u Rovinju, u Lijepu Našu stigao je u velikoj tajnosti!

James McAvoy James McAvoy Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju James McAvoy - 1 James McAvoy - 2 James McAvoy - 1 James McAvoy - 2 James McAvoy - 3 James McAvoy - 4 James McAvoy James McAvoy - 2 James McAvoy - 5 James McAvoy - 3 +1 James McAvoy - 1 Galerija

James McAvoy snimljen je u Rovinju, u koji je stigao s društvom, i to na terasi jednog restorana uz more.

Slavni holivudski glumac James McAvoy viđen je kako uživa u jednom restoranu u Rovinju, kamo je stigao u potpunoj tajnosti.

Pogledaj i ovo showbuzz Poznat lik Kako se ono zove: Ovo su najpodcjenjeniji glumci svih vremena

43-godišnji James bio je s društvom na terasi restorana uz more, u opuštenom izdanju, a od obožavatelja i fotografa pokušao se sakriti ispod šilterice, no to mu nije pošlo za rukom.

Fotografije pogledajte OVDJE.

James se posljednji put u javnosti pojavio u Londonu prije desetak dana, a i onda je nosio šiltericu koju je ponio na odmor u Hrvatsku. Zvijezda franšize filmova "X-Man" svoj privatni život čuva obožavatelja, a boravkom u Lijepoj Našoj zasad se nije pohvalio niti na profilu na Instagramu na kojem ga prati 4,1 milijun ljudi.

Škotski glumac inače je u sretnom braku s Lisom Liberati od 2019. godine, koju je upoznao na setu filma "Podvojen", a iza sebe ima propali brak s glumicom Anne-Marie Duff koji je potrajao 11 godina.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 1 +27 Žanamari Perčić - 2 Celebrity Žanamari pozirala u bikiniju, fanovima je teško odlučiti u koji dio njezina tijela da prvo gledaju!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 4 +28 Izabel Goulart - 5 Celebrity Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene