Pomeo konkurenciju

Iskopali smo stare fotke: Pogledajte kako je naš rukometni reprezentativac izgledao kad je bio na izboru ljepote

Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) +0 Jakov Vranković (FOTO: Izbor za Miss i Mistera turizma Hrvatske) Galerija

Jakov Vranković, hrvatski rukometni reprezentativac, nekada je bio Mister Hrvatske.

Jakov Vranković branit će hrvatske boje na Svjetskom rukometnom prvenstvu 2019. u Njemačkoj. Bit će to njegov prvi nastup na velikom natjecanju, no za reprezentaciju je debitirao 2017. u prijateljskim utakmicama, a cijelu je prošlu godinu nastupao i u kvalifikacijama za SP i EP, kao i na Mediteranskim igrama.

Pogledaj i ovo Jakov Vranković (FOTO: Instagram) Maca popapala jezik Koga to ljubi jedan od najzgodnijih Hrvata? Znate li kakav tip žena preferira? Pa reci nešto sokole!

Ipak, zgodni Jakov nekada je ganjao i modnu karijeru, točnije prijavio se na Izbor za Mistera turizma i pomeo konkurenciju. Pobijedio je te je Lijepu Našu predstavljao na svjetskom izboru.

Bilo je to 2016. godine, a tada ovaj sportaš vjerojatno nije ni sanjao da će nastaviti nizati uspjeh za uspjehom.

Riječ je o izboru ljepote koji organizira Boris Kosmač, a nije nimalo čudno da je osvojio žiri izbora jer ga krasi sportska građa i čak dva metra visine. Inače, ovaj rođeni Splićanin ima 26 godina, a trenutačno igra za mađarski klub Tatabánya, u koji je stigao iz bukureštanskog Dinama.

Osim titule Mistera Jakov ima i diplomu stručnog prvostupnika za trenera kondicijske pripreme sportaša Kineziološkog fakulteta u Splitu.

Mi smo došli do fotografija kada se Jakov natjecao na izboru ljepote, a vi zavirite u galeriju i škicnite kako je bio šarmantan.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAKOV VRANKOVIC (@jakov_vrankovic77) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAKOV VRANKOVIC (@jakov_vrankovic77) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAKOV VRANKOVIC (@jakov_vrankovic77) on

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JAKOV VRANKOVIC (@jakov_vrankovic77) on

  1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) +4 Mirko Ilibašić (FOTO: Dnevnik.hr) Celebrity Otkrivamo tko je Mirkova zaručnica! Imamo njezinu fotografiju, ali saznali smo i sve o njegovom teškom djetinjstvu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene