najstariji izbor ljepote

Kandidatkinje za kraljicu Zagreba okupirale metropolu, uskoro će laskava titula pripasti novoj ljepotici!

Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 4 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 4 Goran Jakuš/PR 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 4 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 3 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 2 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 1 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 7 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 6 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 5 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 4 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 3 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 2 +14 Izbor za Kraljicu Zagreba 2023 - 1 Galerija

Izbor za Kraljicu Zagreba 2023. godine održat će se u KD Vatroslav Lisinski, a novu Kraljicu Zagreba okrunit će Irena Jakičić – aktualna Kraljica Hrvatske

Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski u četvrtak, 11. svibnja, vrvjet će ljepoticama iz metropole. Naime, tog dana održat će se već tradicionalni i svima dobro poznati najstariji izbor Kraljica Zagreba, na kojemu će aktualna kraljica Zagreba i kraljica Hrvatske, Irena Jakičić, okruniti novo izabranu kraljicu Zagreba.

Pogledaj i ovo Izbor za Kraljicu Hrvatske 2023. - 8 Čestitke! Rovinj je okrunio novu Kraljicu Hrvatske 2023, laskavu krunu ponijela je lijepa Vita Sever!

Pobjednica izbora imat će čast natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske 2023., 12. prosinca u Rovinju – višegodišnjem šampionu turizma, kao i predstavljati Hrvatsku na izboru Kraljice Svijeta.

Kraljica Hrvatske najstariji i najprestižniji je izbor ljepote te prvi i jedini za kojeg je najstarija i najnagrađivanija vinarija u Hrvatskoj, Iločki podrumi, čije će se vino Iločki traminac konzumirati na krunidbi kralja Charlesa III., proizvela vino i pjenušac pod nazivom Kraljica Hrvatske. 

Djevojke će se predstaviti u predivnim i raskošnim vjenčanicama, u svečanim i zavodljivim haljinama i kupaćim kostimima. Stručno vodstvo Cro Starsa osmislilo je umjetničku koreografiju za izbor, a program će voditi domaća voditeljica, Doris Pinčić i svima dobro poznati voditelj, Mario Sedmak. Između biranja pobjednice zapjevat će istaknute zvijezde estrade svima dobro poznat Boris Novković, Meri Andraković s plesnom skupinom i Ana Bertić, dok će sve nazočne zabaviti plesna skupina Megablast. Posjetitelji će tako osim u modi i ljepoti uživati i u sjajnom glazbeno – plesnom programu.

Podsjećamo kako je vlasništvo svjetskog izbora Queen of the World - Kraljica Svijeta trajno u rukama kompetentnih stručnih ljudi iz Republike Hrvatske koji će ubuduće odlučivati kojoj će državi dodijeliti pravo za organizaciju svjetskog izbora, što je povijesno za Republiku Hrvatsku.

Rezervirajte datum 11.05., u 20:00 sati i pridružite se ovom prekrasnom slavlju ljepote i mladosti. Ulaz je slobodan uz obaveznu rezervaciju sjedala na: info@kraljica-hrvatske.hr.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Josh Brolin Josh Brolin - 8 Josh Brolin - 9 Josh Brolin - 5 +7 Josh Brolin - 1 Celebrity Jedan od najšarmantnijih holivudskih frajera objavio potpuno golu fotku, brzo mu se javila 20 godina mlađa supruga!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 1 Salma Hayek - 3 +27 Salma Hayek, Valentina Paloma Pinault - 5 Celebrity Golišave fotke Salme Hayek zbog kojih su neki pomislili da je riječ o prizorima iz prošlosti: ''Ova kraljica ne stari, nevjerojatno!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene