Iza ogledala

IVANA BANFIĆ Pratim svoje srce, ono zna!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U novoj kolumni Ivana Banfić osvrnula se na svoje snove i život kakav živi.

Ovu kolumnu pišem u hotelskoj sobi u Dubrovniku. Čekam ponoć, da krenem prema Revelinu na večerašnji koncert. Imam vremena za razmišljanje. O čemu razmišljam? O sebi... o tome kako živim. Sretna sam sa svime što jesam. Studiram, vodim školu pjevanja za djecu i mlade, pjevam na koncertima, putujem, majka sam, odgajam sina, supruga sam, brinem o kućanstvu i još imam puno slobodnog vremena.

Pogledaj i ovo showbuzz Emancipacija IVANA BANFIĆ Gdje je nestao MACHO muškarac?

Baš si mislim, pa kako to sve uspijevam i stižem. Nisam baš nešto preorganizirana. Jednostavno puštam da stvari idu svojim tokom. Riješavam svakodnevne zadatke koje život stavi pred mene. Vježbam živjeti u sadašnjosti da što manje vrtim stare filmove i zavrzlame u glavi, ako odem predaleko u budućnost, a svjesno se vraćam u sada i ovdje.

Slijedim svoje osjećaje i svoje srce, što mi i nije baš lako. Mozak uvijek je ima nesto pametno za reći, nemoj ovo ili ono, što nije ti pametno... uglavnom brblja. Ono što sam htjela podjeliti i s vama je moje iskustvo. Mnogi bi možda željeli studirati nakon 40., naučiti svirati, pjevati, slikati, promijeniti posao... učiniti nešto ludo o čemu su maštali cijeli život, ali do sada te promjene u nikad ne dođe.

Zašto? I ja sam se to pitala... Iz straha od nepoznatog. Čini se težak taj prvi korak ka promjeni. Da, i meni je težak taj mali prvi korak. Udahnem duboko i krenem bez puno razmišljanja, pratim samo svoj osjećaj. Nekad i padnem, pa se ponovno dignem i nastavim put. Volim život i sve što život nosi, ponekad se čini da je preteško, udahnem i znam da je to za moje dobro, dignem se, obrišem prašinu s koljena i idem dalje.

Nisam ja neka superwomen iz filmova o super junakinjama... Samo pratim svoje srce, ono zna. Lijepo je studirati u 40-ima, lijepo je naučiti neke nove vještine, lijepo je znati da imamo izbor i da smo mi kreatori vlastitog života. Ima smisla... Napravite taj mali broj korak u svome srcu, poslušajte ga, ono najbolje zna što vam treba.

OVDJE možete pročitati sve Ivanine kolumne.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene