Preslatko!

Simpatični mentor iz "Plesa sa zvijezdama" pohvalio se svojom ljepšom polovicom i najvećim kritičarom: "Koji sam ja sretnik!"

Ivan Jarnec Ivan Jarnec Ivan Jarnec/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 1 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 2 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 3 Ivan Jarnec i Daria Lorenci - 4 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 3 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 +20 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 2 Galerija

Ivan Jarnec ne skriva koliko je zaljubljen u svoju djevojku Lejdi Perković koja ga bodri i u ovoj sezoni "Plesa sa zvijezdama".

Ivan Jarnec, kojeg gledamo u showu "Ples sa zvijezdama" kao mentora naše domaće glumice Darije Lorenci, pohvalio se na Instagramu svojom boljom polovicom, lijepom djevojkom Lejdi Perković.

Pogledaj i ovo Daria Lorenci Flatz, Ivan Jarnec ''Prve dvije desetke!'' Naša omiljena glumica prisjetila se prvog plesa zbog kojeg je imala osjećaj kao da ide na predstavu!

Ivan je objavio njihovu zajedničku fotografiju s plesnog podija. 

"Koji sam ja sretnik. Moja najveća podrška, moj najveći kritičar! Moja Lejdi".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivan Jarnec (@ivanjarnec)

Ona mu je odmah odgovorila u komentarima: "Moj Ivan" te dodala emotikon srca.

"Predivni", "Prelijepi", "Kako sladak par", samo su neki od komentara,  a u nastavku su se nizali emotikoni srca i zaljubljenih smajlića. 

Ivan nam je jednom prilikom otkrio čime ga je osvojila njegova Lejdi te kakva je po pitanju plesa.

"Djevojka me osvojila zaraznim osmijehom i iskrenošću. Ona je moj oslonac i najbolji prijatelj. Kad god imam loš dan, dovoljna je jedna rečenica da ga popravi (ponekad je jedna rečenica dovoljna i da ga pokvari, haha). Pleše jako dobro, talentirana je. Stalno me gnjavi da je naučim nove plesne pokrete", ispričao nam je Ivan.

Priznao je i kako mu je show uvelike promijenio život. 

"Život mi se sigurno promijenio nakon showa! Poslovno sam se preselio u Zagreb, imam dosta plesnih gaža. Simpatično mi bude kad odem u kino, a tu i tamo neka djeca dođu do mene i pitaju: Jesi ti onaj plesač? U showu prošle sezone nisam stekao megapopularnost, ali ljudi me često prepoznaju. U nekim situacijama to je odlično, u drugima malo manje, ali ne mogu se požaliti", zaključio je.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 1 +26 Vlatka Pokos - 2 Celebrity Vlatka Pokos objavila snimke samo u sakou koji je naglasio njezin raskošni dekolte, drugog komada odjeće na sebi nema!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene