INSTA tjedan:

Neke zvijezde se sunčaju, dok druge izazivaju burne kritike na Internetu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kraj tjedna je tu, a s njim je stigao i naš INSTA tjedan. Evo koje sve zanimljivosti su nam priuštile slavne face.

I dok su se neki odmarali, drugi su slavili rođendane i zabavljali se na Coachelli festivalu u Kaliforniji. Naš INSTA tjedan ovaj put dominira stranim zvijezdama.

Pogledaj i ovo Taylor Swift "S Timotheejem?!" Otkriveno koga su to sočno tračale Selena Gomez i Taylor Swift, kamere ih uhvatile kad se tome nisu nadale!

Bogati klinci Instagrama postavljaju nove standarde života na visokoj nozi

1.    Beyonce se s obitelji uputila u pravi tropski raj na zemlji. Objavila je nekoliko fotografija s odmora na Havajiima, a nije propustila ni pokazati svoju seksi figuru. Diva je otišla na odmor sa suprugom nakon što je prisustvovala drugom vjenčanju svoje mame Tine.

 

Lei'd in Hawaii

A video posted by Beyoncé (@beyonce) on

2.    I kanadski pjevač Michael Buble bio je na odmoru, no njegov nije ispao tako idiličan već je izazvao pravi skandal. Naime, 39-godišnji Buble fotografirao se u restoranu dok je iza njega stajala mlada djevojka čija je stražnjica u prvom planu. Iako je njegova ideja bila 'slavljenje ženskih oblina', neki obožavatelji bili su bjesni i optužili su ga da 'potiče sram zbog nesavršenog ženskog tijela'. I dok su ga mnogi iskritizirali na Twitteru, no Buble ističe kako namjera nije bila 'upiranje prstom u nesavršenosti'.

INSTA tjedan: Kako putuju domaće dive?

 

There was something about this photo lu took ,that seemed worthy of instagram. #myhumps #babygotback #hungryshorts #onlyinmiami #picoftheday #beautifulbum

A photo posted by Michael Bublé (@michaelbuble) on

3.    Mlada pjevačica i glumica Selena Gomez pak se našla na meti kritičara otkako je dobila nekoliko kilograma. Neki 'obožavatelji' nisu bili zadovoljni njezinim izdanjem pa su joj preko Internet poručili da se malo – zapustila! No 22-godišnja pjevačica i glumica svim je ružnim komentarima odgovorila na najbolji mogući način – poručila im je da sada 'ima više za voljeti'.

 

I love being happy with me yall #theresmoretolove

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on

4.    Zato problema sa samopozdanjem nema Kim Kardashian čija je knjiga selfija 'Selfish'0 upravo izašla i već postavila novi rekord! Petsto primjeraka knjige, koje je osobno potpisala Kim, pušteno je u prodaju na websiteu Glit.com, a svih petsto primjeraka virtualno je razgrabljeno u manje od minutu. Knjiga se prodavala po cijeni od 60 dolara.

 

Obsessed with @Gilt's exclusive, limited-edition version of my new @rizzolibooks release, Selfish. Only 500 signed copies, get yours at NOON ET tomorrow at gilt.com/selfish! I'm going to be posting some exclusive selfies that are in the book!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

5.    U centru pažnje bio je i David Beckham. Naime, njegov sin Brooklyn se video porukom na Instagramu htio zahvaliti fanovima na tome što ga prate u tolikom broju, a cijelu priču 'začinio' je njegov slavni tata. U jednom je trenutku uletio je Brooklynu u kadar te time pokupio još više simpatija. 

 

Reached 1 million followers on my mums birthday. Thank u guys so much #ismydadcoolerthanme

A video posted by Brooklyn Beckham

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene