Opa!

Mentorica našeg hit-showa mamila poglede na rođendanu Maje Šuput, evo i zašto!

Helena Janjušević Helena Janjušević Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević - 3 Helena Janjušević - 1 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 2 Helena Janjušević - 7 Helena Janjušević - 8 Helena Janjušević - 9 Helena Janjušević - 10 Helena Janjušević - 11 Helena Janjušević - 12 Helena Janjušević - 13 +20 Helena Janjušević - 14 Galerija

Helena Janjušević jedna je od mnogih poznatih lica koja su gosotovala na rođendanu Maje Šuput, no ona je posebno privukla pažnju u svojoj odjevnoj kombinaciji.

Plesačica Helena Janjušević koju smo gledali u našem showu "Ples sa zvijezdama" pojavila se na rođendanu Maje Šuput u seksi stajlingu koji je u jednom trenutku otkrio i više od očekivanog. 

Naime, Maja je u novoj objavi pokazala tko je sve prisustvovao na proslavi njezinog rođendana, a na jednoj od fotografija nalazila se Helena. 

Dok je plesala sa šminkerom Karlom Rusanom, skinula je maslinasti sako, a ispod njega je imala samo crni grudnjak te je tako pokazala svoj isklesani trbuh.

Helena je na to uskladila traperice i crni remen, a na njezinom licu mogli smo vidjeti samo osmijeh - što je dokaz da se dobro zabavila.

Svoju riđavu kosu raspustila je, a na licu nije imala previše šminke.

Fotografiju možete pogledati i u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Podsjetimo, Helenu smo gledali u showu "Ples sa zvijezdama" gdje je bila mentorica gradonačelniku Svete Nedelje Dariu Zurovcu, a show su napustili u sedmoj emisiji.

Helena inače radi kao vanjska suradnica/profesorica na Kineziološkom fakultetu, na odjelu za izobrazbu plesnih trenera. Da nije plesačica, vjerojatno bi bila veterinarka ili arhitektica, rekla nam je u jednom intervjuu. Voli more i putovanja, a ono što je najviše pokreće i motivira je kreiranje plesnih koraka, koreografija ili koncepata.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Iris Rajčić - 1 Iris Rajčić - 2 Iris Rajčić - 3 Marko Livaja i Iris Livaja - 4 +25 Marko Livaja i Iris Livaja - 5 Zanimljivosti Iris Livaja pohvalila se novim poslovnim uspjehom svoje obitelji: ''Sutra za vas otvaramo svoja vrata!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vincent Cassel i Tina Kunakey - 2 Vincent Cassel i Tina Kunakey - 1 Narah Baptista - 9 Tina Kunakey - 2 +26 Narah Baptista - 10 Celebrity Nedavno je pokrenuo razvod protiv 30 godina mlađe manekenke, a sad je pronašao novu djevojku koja je njena kopija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene