Sitna i dinamitna!

Mentorica našeg hit-showa opet je prikupila komplimente za izgled u badiću, a posebne pohvale dobile su njezine noge!

Helena Janjušević - 1 Helena Janjušević - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Janjušević - 7 Helena Janjušević - 14 Helena Janjušević - 2 Helena Janjušević - 3 Helena Janjušević - 4 Helena Janjušević - 5 Helena Janjušević - 6 Helena Janjušević - 8 Helena Janjušević - 9 Helena Janjušević - 10 +20 Helena Janjušević - 11 Galerija

Mentorica našeg hit-showa ''Ples sa zvijezdama'' Helena Janjušević ovog je ljeta pratitelje počastila s nekoliko fotografija u kupaćem kostimu, a njezinu sitnu i vitku figuru nemoguće je ne primijetiti.

Mentorica našeg hit-showa ''Ples sa zvijezdama'' Helena Janjušević ovog je ljeta objavila nekoliko fotografija s mora, a svi su u komentarima hvalili njenu vitku figuru.

Ovog puta Helena je objavila fotografiju iz žablje perspektive, a u prvom planu bio je odvezani kupaći kostim ispod kojeg su se nazirale mokre grudi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELEna Janjušević (@helenajanjusevic)

Janjušević je na društvenim mrežama poznata i po tome što ju svi hvale za njezine vitke i isklesane noge koje je dobila plesom, a tako je bilo i na nekim fotografijama s mora.

Naša influencerica Nika Pavičić tad joj je komentirala: ''Noge u muzej kad završiš s karijerom''.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HELEna Janjušević (@helenajanjusevic)

Podsjetimo, Helenu gledamo u showu ''Ples sa zvijezdama'' gdje se u ovogodišnjoj sezoni natjecala s gradonačelnikom Svete Nedelje Dariom Zurovcem.

Helena inače radi kao vanjska suradnica/profesorica na Kineziološkom fakultetu, na odjelu za izobrazbu plesnih trenera. Da nije plesačica, vjerojatno bi bila veterinarka ili arhitektica, rekla nam je u jednom intervjuu. Voli more i putovanja, a ono što je najviše pokreće i motivira je kreiranje plesnih koraka, koreografija ili koncepata.

Može se pohvaliti i brojnim nastupima za domaće i regionalne zvijezde, a čest je gost koncerata i video-spotova i za Milicu Pavlović, Jelenu Rozgu i mnoge druge.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić - 1 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 14 Ivana Mišerić u kampanji za Karat Jewelry - 12 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 2 +29 Ivana Mišerić i Nives Celzijus - 3 Celebrity Evo zašto Nives Celzijus ne može odvojiti pogled od tijela naše lijepe voditeljice, brutalni badić s prorezima sve je raspametio!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 3 +18 Dino Merlin Celebrity Supruga Dine Merlina nikad se ne pojavljuje u javnosti, no na internetu je osvanula njihova rijetka zajednička fotografija iz šetnje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene