Iznenadio ju je skroz!

Gordan Jandroković snimljen u izlasku sa suprugom, ljubav im se dogodila na prvi pogled i mislili su da će kratko potrajati, ali...

Gordan Jandroković Gordan Jandroković Lucija Ocko/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Gordan i Sonja Jandroković - 2 Gordan i Sonja Jandroković - 1 Gordan i Sonja Jandroković - 3 Gordan i Sonja Jandroković - 4 Gordan i Sonja Jandroković Gordan i Sonja Jandroković Gordan i Sonja Jandroković Gordan i Sonja Jandroković Gordan i Sonja Jandroković Gordan i Sonja Jandroković +20 Gordan i Sonja Jandroković - 2 Galerija

Gordan i Sonja Jandroković bili su gosti premijere predstave "Kozmički žongleri" u kazalištu Gavella.

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković nije propustio premijeru predstave "Kozmički žongleri" u novoobnovljenom i ponovno otvorenom zagrebačkom kazalištu Gavella, a na koju je poveo i suprugu Sonju.

Predstavu su dobro raspoloženi pratili iz prvog reda, a društvo su im pravili zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević i njegov zamjenika Luka Korlaet.

Gordan i Sonja u braku su od 1994. godine i zajedno imaju troje djece, kći Klaru i sinove Mihaela i Juricu. Par nemamo često priliku vidjeti zajedno u javnosti, no Sonja prati Gordana na svim važnim događanjima.

Sonja je inače po zanimanju liječnica, a rođena je u Pekingu te je dio života provela i u Bugarskoj jer je bila dijete diplomata. Njihova ljubavna priča započela je doista na prvi pogled, a Gordan je Sonju osvojio kada je u Malinskoj skakao u more na glavu.

"Sjedili smo na moliću i kroz razgovor se zaljubili... Iznenadilo me to što je puno čitao, brdo knjiga. Od prvog trena točno je znao što hoće, znao je to i objasniti. I danas je takav. Oduvijek su ga zanimale politika i društvo. Možda smo i pomislili da će to biti ljetna ljubav, no ljetna ljubav pretvorila se u dugu, kvalitetnu... I troje djece'', ispričala je Sonja jednom prilikom za Jutarnji list.

Zanimljivost je da je Sonja u rodu s predsjednikom Republike Hrvatske. Naime, Sonja je kći Zoranova ujaka, a malo tko zna da su po tome Jandroković i Milanović, koji se baš i ne slažu na poslovnom planu, zapravo obitelj.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 3 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda - 4 +6 Bridget Fonda - 4 Nekad i sad Nekad vitka plavokosa ljepotica danas ne nalikuje na sebe, evo koliko se promijenila otkako se počela skrivati od svih!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio - 5 Sara Sampaio - 4 Sara Sampaio - 2 Sara Sampaio - 3 +21 Sara Sampaio - 1 Celebrity Nekad svoje tijelo baš i nije voljela, a sada je sama objavila fotografije zbog kojih ju je gledala cijela plaža

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene