Svi su je obožavali!

Nekad vitka plavokosa ljepotica danas ne nalikuje na sebe, evo koliko se promijenila otkako se počela skrivati od svih!

Bridget Fonda Bridget Fonda Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 3 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda Bridget Fonda Bridget Fonda +0 Bridget Fonda Galerija

Bridget Fonda snimljena je u rijetkom izlasku u Los Angelesu, a njezina transformacija zbog koje ju rijetki prepoznaju sve je šokirala.

Bivša američka glumica Bridget Fonda viđena je nakon dugo vremena u javnosti, no mnogi nisu uspjeli prepoznati zvijezdu koja se u potpunosti transformirala i ne nalikuje na sebe iz mlađih dana.

59-godišnja Bridget je tijekom posljednjih deset godina u javnosti viđena tek nekoliko puta, a iz svijeta glume se povukla prije 20 godina. Sada su je paparazzi snimili u Los Angelesu dok je bila u posjeti prijateljici. Na sebi je nosila majicu kratkih rukava s likom Mickeyja Mousea i tamne hlače, a sve su zbunile tamne rukavice koje je imala na rukama.

Bridget je prestala glumiti 2002. godine, i to nakon pojavljivanja u nizu hvaljenih filmova, a nekad vitka plavokosa ljepotica danas ne nalikuje na sebe, i to zbog nekoliko desetaka kilograma koje je prikupila tijekom godina, prosijede kose i naočala za vid koje nosi na transformiranom licu.

Nakon što se povukla iz Hollywooda, posvetila se obiteljskom životu, a inače potječe iz slavne holivudske dinastije Fonda, koja uključuje njezina djeda Henryja Fondu, oca Petera Fondu i tetku Jane Fonda. U svijetu glume vrhunac slave postigla je tijekom 80-ih i 90-ih nakon što je dobila glavne uloge u brojnim kinohitovima. Mnogi je pamte kao Allison Allie Jones iz trilera "Oglas donosi smrt" iz 1992. godine, a iste se godine pojavila uz Matta Dilliona u romantičnoj komediji "Samci", koju je režirao Cameron Crowe.

Godine 1997. s Robertom De Nirom, Samuelom L. Jacksonom i Pam Grier glumila je u kriminalističkoj drami "Jackie Brown" Quentina Tarantina, a njezina posljednja glavna uloga bila je s Jet Lijem u filmu "Zmajev poljubac" iz 2001. godine. Svoju glumačku karijeru odlučila je završiti 2002. kako bi osnovala obitelj s Dannyjem Elfmanom, a sina Olivera dobili su 2005. godine.

2020. Danny i Bridget prodali su svoje dvije vile u Los Angelesu za ukupnu cijenu od 14,6 milijuna dolara i preselili se u Santa Barbaru, gdje posjeduju ranč. Iako su tamo planirali ostati samo mjesec dana tijekom izolacije zbog pandemije koronavirusa, na kraju su odlučili da će ranč postati njihov primarni dom u kojem i danas žive.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Sara Sampaio - 5 Sara Sampaio - 4 Sara Sampaio - 2 Sara Sampaio - 3 +21 Sara Sampaio - 1 Celebrity Nekad svoje tijelo baš i nije voljela, a sada je sama objavila fotografije zbog kojih ju je gledala cijela plaža

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Štimac - 2 Slavko Štimac - 4 Slavko Štimac - 3 Slavko Štimac - 5 +10 Slavko Štimac - 7 Nekad i sad Pamtimo kao ga umiljatog dječaka iz kultnih filmova ovih prostora, a evo kako izgleda i gdje se pojavio 51 godinu kasnije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene