ostvario svjetski uspjeh

Goran Bogdan skinuo se do kraja pa priznao da mu nije uvijek lako biti gol pred kamerama: "Stisnem se i trpim!"

Scena iz filma Daleko Scena iz filma Daleko Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Scena iz filma Daleko Goran Bogdan Goran Bogdan u filmu Faraway - 5 Goran Bogdan u filmu Faraway - 2 Goran Bogdan u filmu Faraway - 1 Goran Bogdan u filmu Faraway - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan Goran Bogdan - 3 +12 Goran Bogdan Galerija

Goran Bogdan glumi u jednom od trenutno najgledanijih Netflixovih filmova, a sada je progovorio o scenama u kojima je potpuno gol.

Miljenik ženske publike, glumac Goran Bogdan (42) podigao je puno prašine scenama u kojima je potpuno gol u novom filmu "Daleko" (engl. "Faraway").

Pogledaj i ovo Goran Bogdan "Daleko bilo" Goran Bogdan komentirao je srpskog kolegu nakon što je izbačen iz svjetske hit-serije: "Miloš kojeg ja poznajem..."

Bogdan u romantičnoj komediji glumi Josipa Čagu, muškarca kojeg glavna junakinja Zeynep zatakne u kući smještenoj na hrvatskom otoku, koju je naslijedila od majke.

Glavnu ulogu ima švicarska glumica Naomi Krauss, a film je trenutno jedan od najgledanijih na streaming servisu Netflix.

Goran je o uspjehu svojeg novog filma, ali i o skidanju pred kamerama, progovorio u novom intervjuu za Avaz.ba.

"Film prikazuje prave ljude, ne neke nedostižne. Ljudski je, ljudima treba nada, tako da se zbog toga dogodio taj uspjeh", smatra glumac.

"Bio je najgledaniji na svijetu 10. ožujka, što je velika stvar. Javljaju mi se ljudi iz cijelog svijeta. Vidim da su sretni. Nije obična, romantična komedija, već ima nešto dublje, nešto što dira ljude", ističe.

Komentirao je i svoje gole scene, koje su zasigurno doprinijele uspjehu ovog filma.

"Nisam obnažen, skriveno je sve, vidi mi se stražnjica malo i to je to. To komentiram isto kao i one scene u kojima sam obučen", kazao je te je dodao kako sa skidanjem u filmu nema problema.

"Ako nije hladno, nije mi problem, a ako jest, stisnem se i trpim", rekao je glumac.

Bogdan je otkrio i osjeća li se kao internacionalna zvijezda, s obzirom na to da mu ovo nije prva uloga u stranom filmu.

"Ne. Osjećam se, pa zavisi kako koji dan, ali, u principu, isto. Ne bih mogao opisati svoj osjećaj kao osjećaj internacionalne zvijezde. Osjećam se dobro", skromno je poručio.

Razriješio je i vječitu dilemu oko toga je li hrvatski ili bosanskohercegovački glumac.

"Hvala Bogu, ja jesam BiH glumac", izjavio je Bogdan za Avaz.

Inače, u filmu "Daleko" govori se na hrvatskom, njemačkom, engleskom turskom jeziku i sniman je na našim otocima Šolti i Braču.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić Vlaho Arbulić +20 Vlaho Arbulić Celebrity Jedan od najzgodnijih Hrvata prošetao bez majice i počastio prizorom na koji je teško ostati ravnodušan!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene