duše zabave

Našeg glumca i djevojku ponijela atmosfera u kavani u Beogradu, pogledajte kakav su raspašoj napravili!

Prljavo kazalište, Goran Bogdan Prljavo kazalište, Goran Bogdan Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Prljavo kazalište, Goran Bogdan Prljavo kazalište, Goran Bogdan Prljavo kazalište, Goran Bogdan Prljavo kazalište, Jovana Stojiljković Prljavo kazalište, Jovana Stojiljković, Goran Bogdan Prljavo kazalište, Marija Mirković, Goran Bogdan Prljavo kazalište, Jovana Stojiljković Prljavo kazalište, Goran Bogdan Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 +14 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Galerija

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković sjajno su se zabavili na koncertu Prljavog kazališta u Beogradu.

Glumac Goran Bogdan i njegova djevojka te također glumica Jovana Stojiljković bili su duše zabave na koncertu Prljavog kazališta u beogradskom klubu Dorćoleta.

Par je ponijela dobra glazba i atmosfera i uopće nisu marili za prisutne fotografe, koji su sve snimili.

Pjevač Mladen Bodalec došao je za njihov stol, za kojim je bila i glazbenica Marija Mirković, i pjevao zagrljen s Bogdanom, a glumac se kasnije ustao te se grlio i s Jasenkom Hourom. I Jovana je gotovo cijelo vrijeme neumorno plesala i pjevala, a ovako opuštene nju i Gorana još nismo imali priliku vidjeti.

Fotografije pogledajte u galeriji.

Podsjetimo, Goran i 11 godina mlađa srpska glumica, koja je široj publici najpoznatija po hit-filmu "Južni vjetar", obnovili su svoju vezu krajem 2021. godine, i to nekoliko mjeseci nakon što su bili prekinuli.

Ponovno su se zbližili na snimanju jedne serije u Hrvatskoj, o čemu je pisala Nova.rs. Još ranije otkriveno je kako su njihovu odnosu presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti. No, čini se kako je sudbina ipak imala drugačije planove.

Vezu su prvi put započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko pričaju o svom privatnom životu, neki su se detalji ipak saznali.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +35 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Pogledajte tko se vratio u Arenu i ponovno izazvao ludnicu na koncertu Prijovićke: "Rekla sam da mora opet izaći pred ovu publiku!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 4 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica i novopečena baka pokazala isklesane trbušnjake, a svi su gledali i ono što je imala na nogama!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene