Što je presudilo?

Godina u kojoj je u Hollywoodu umrla ljubav

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brad i Angelina samo su kap u moru razvoda.

Skorašnji razvod "Brangeline" zadnji je u nizu razlaza slavnih glumački parova što stvara dojam da prosječni holivudski brak ima šanse za uspjeh koliko i pripadnik neke rasne manjine u natjecanju za glumačkog Oscara.

Pogledaj i ovo Jennifer Aniston Nije mogla ni govoriti Iscurio zaboravljeni intervju Jennifer Aniston, zbog jednog je pitanja tiho plakala nekoliko minuta: "Izgledala je kao da su je uboli u srce"

Brad Pitt i Angelina Jolie-Pitt već imaju razvode iza sebe, on sa zvijezdom "Prijatelja" Jennifer Aniston, a ona s glumcima Jonnyjem Leejem Millerom i Billyjem Bobom Thorntonom.

Ove će godine svoje "svjesno razdvajanje" finalizirati i Gwyneth Palthrow i Chris Martin dok se u isto vrijeme Johnny Depp i Amber Heard svađaju oko uvjeta svoga razvoda.

I Drew Barrymore, Lisa Marie Presley, Dennis Quaid i James McAvoy najavili su razvode od svojih bračnih suputnika, pa se na nekim tračerskim internetskim stanicama 2016. ocjenjuje godinom holivudskih razvoda.

Statistička internetska stranica PolitiFact 2012. procijenila je prije koju godinu da je vjerojatnost da će neki američki brak završiti razvodom 40 do 50 posto, pozivajući se na rezultate nacionalnog istraživanja o obiteljima.

Kelly Frawley, partnerica u njujorškoj odvjetničkoj tvrtki Kasowitz, Benson, Torres i Friedman, smatra da nema odstupanja u broju razvoda između slavnih i 'običnih' parova i da ih muče iste brihe.

Ona napominje da postoje standardne stvari koje uzrokuju raspad braka, "brige oko novca, rasprave oko načina na koji treba podizati djecu, pitanje vjernosti", rekla je za AFP.

"Kod slavnih parova je to na višoj razini jer oni imaju mnogo veći pristup svim stvarima koje olakšavaju izlazak iz braka. S lakoćom možete potrošiti novac, s lakoćom možete otići, s lakoćom se uplesti u aferu", rekla je Frawley.

OVDJE pročitajte je li Putin kriv za razvod Angeline i Brada.

Ali ima i iznimaka. Denzel i Pauletta Washington čvrsto se drže skupa od 1983. godine. Billy Crystal i Christopher Walken sa svojim će bračnim družicama proslaviti zlatni pir do kraja desetljeća.

Bračna i obiteljska terapeutkinja Judi Bloom iz južne Kalifornije objašnjava da su slavne osobe pod iznimnim mikroskopom, gdje se secira svaka nijansa, pa se svaki nesporazum odmah tumači kao neizbježan put prema razdvajanju. Takav način može stvarno donijeti dodatni pritisak na vezu, napominje.

OVDJE pročitajte tko je žena koja je navodno presudila Angelini Jolie i Bradu Pittu.

Ona kaže da je velik problem što su slavne osobe često i dugo razdvojene zbog snimanja na različitim lokacijama.

Neki, pak, izbjegavaju razdvojenost i nastoje raditi na zajedničkim projektima.

Warren Beatty i Annette Bening počeli su hodati za vrijeme snimanja filma "Bugsy" 1991, oženili su se godinu dana kasnije i snimili "Ljubavnu aferu" 1994. I još su zajedno.

OVDJE pročitajte kako je vijest o razvodu prokomentirala Bradova  bivša žena.

Will Smith i Jada Pinkett također, već četvrt stoljeća nakon upoznavanja na setu situacijske komedije "Princa iz Bel Aira" kada je ona došla na audiciju za ulogu njegove djevojke.

Ulogu nije dobila, ali je dobila Smitha - udala se za glumca 1997. i igrala s njim u biografskom filmu "Ali".

To, naravno, ne funkcionira uvijek tako.

Helena Bonham Carter i Tim Burton udružili su snage u čak sedam filmova, ali im brak nije opstao te su se razdružili nakon 13 godina veze. Taj 'nesretan' broj označava i broj godina braka Woodyja Allena s Miom Farrow, ali i broj filmova koje su zajedno snimili. (Hina)

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene