pomogao joj s liječenjem

Bila nasilna prema njemu, a sad se zaručili? Godinama je šokirala problemima s alkoholom i napadima na policajce

Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Ava Sambora i Heather Locklear (Foto: Instagram) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Getty Images) Heather Locklear (Foto: Profimedia) Heather Locklear (Foto: Profimedia) +0 Heather Locklear (Foto: Profimedia) Galerija

Heather Locklear i Chris Heisser su ranije prekidali zbog njenog problema s alkoholom i jer je nasrtala na njega.

Heather Locklear (58) posljednjih godina privlači pozornost svojom ovisnošću o alkoholu i problemu s alkoholom. 

Pogledaj i ovo Heather Locklear (Foto: Profimedia) Životni pad Što se dogodilo s jednom od nekad najljepših glumica na svijetu? Imala je svijet pod nogama, ali je sve profućkala

No prema pisanju američkih medija, slavna glumica napokon ima i razloga za slavlje. Naime, tvrde kako se Heather zaručila za dugogodišnjeg dečka Chrisa Heissera (58).

Locklear, koja se početkom 90-ih proslavila u seriji "Melrose Place", viđena je u šetnji s dijamantnim prstenom na ruci. Par je ranije prekidao zbog njezine ovisnosti o alkoholu koja ju je poticala na nasilje. U ožujku 2018. Heather je tukla dečka, a njen brat je zvao policiju. Kada su došli policajci, prijetila im je i tvrdila da će ih srediti oružjem koje drži u kući, ali brzo je utvrđeno da ono ne postoji. 

Glumica i građevinar Chris su ipak svojoj ljubavi dali drugu priliku i on joj je pomogao s odvikavanjem. Locklear je prošla rehabilitaciju i čini se da dobro napreduje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A little MMA boxing this morning

A post shared by Heather Locklear (@heatherlocklear) on

"Zaista su sretni zajedno. Njezina obitelj, roditelji, cijela rodbina i njena kćer podržavaju je u odluci da se ponovno uda i uzbuđeni su zbog nje", rekao je glumičin prijatelj. Inače, Heather s bivšim mužem Richijem Samborom ima kćer Avu (22), a prije njega je bila u braku s glazbenikom Tommyjem Leeom.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene