Vrijeme leti

Osvojio je svijet ulogom u seriji koja mu je obilježila karijeru, a ova TV obitelj omiljena je i 24 godine kasnije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ray Romano i supruga Anna imaju četvero odrasle djece, a slavni glumac ispričao je kako mu je bilo s obitelji provesti samoizolaciju.

Glumac Ray Romano glavna je zvijezda obiteljskog sitcoma "Svi vole Raymonda", zbog čega je prikupio obožavatelje diljem svijeta, a sličnu situaciju kao i u seriji imao je tijekom karantene, kada je cijelo vrijeme bio u društvu članova svoje obitelji.

Romano danas ima 62 godine, a istaknuo je kako je uživao sa svojom već odraslom djecom tijekom samoizolacije. Kćeri Alexandru (30) i sinove Gregoryja (27), Matthewa (27) i Josepha (22) Ray ima sa suprugom Annom (57), a zbog svačijih obaveza danas se rijetko mogu okupiti u punom sastavu.

"Joseph živi s nama, no blizanci i kćer imaju svoje stanove u Los Angelesu te se rijeko možemo svi okupiti. Kada je počela karantena, svi smo došli kući i sjajno smo se zabavili", ispričao je Ray. Priznao je da mu je pasalo provoditi vrijeme s obitelji i manje raditi.

Slavni glumac dodaje i kako mu trenutačno svi projekti stoje te je njihova budućnost neizvjesna. Prije pandemije koronavirusa radio je na jednoj seriji, no sve planove je morao pomaknuti zbog karantene.

Ray Romano proslavio se 1996. godine kada se prvi put pojavio kao Ray Barone u sitcomu "Svi vole Raymonda", koja se prikazivala do 2005. godine. 24 godine kasnije glumac je i dalje omiljen u svome žanru, a humoristična serija označila mu je karijeru.

Često ga pitaju što misli zašto je ta serija toliko popularna, Romano kaže kako je to vjerojatno jer mnogi gledatelji pronalaze sebe i svoje životne situacije u dogodovštinama Raya Baronea. Iako je vidno ostario, Rayja godine niti malo nisu pokolebale te se i dalje pronalazi u svijetu glume.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene