opustili se vožnjom

Svađaju se i mire, no i dalje uživaju skupa: Djevojka šarmatnog glumca pokazala utrenirano tijelo

Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler (Foto: Profimedia) profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Gerard Butler (Foto: Profimedia) Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) +0 Gerard Butler i Morgan Brown (Foto: AFP) Galerija

Šarmantni glumac Gerard Butler i njegova djevojka Morgan Brown viđaju se već šest godina, no nekoliko su puta prekidali i mirili se.

Zakleti neženja Gerard Butler ovaj je tjedan odlučio iskoristiti za rekreaciju, a tome u prilog ide lijepo vrijeme te ukidanje mjera zbog koronavirusa u SAD-u. Paparazzi su škotskog ljepotana uhvatili u vožnji biciklom, a društvo mu je radila djevojka Morgan Brown, koja je pokazala utrenirano tijelo.

Pogledaj i ovo Gerard Butler (Foto: Profimedia) Viđali ga i s drugim ženama Strastveni susret para koji se već sedam godina svađa i miri, no prema novim fotkama čini se da su u dobrom razdoblju!

Gerard i Morgan su imali slične zaštitne kacige, a za vožnju su se odjenuli sportski. Butler se tijekom karantene vidno zapustio što se frizure tiče, a pustio je i prosijedu bradu. Unatoč komentarima da nema više isklesano tijelo kao nekada, ovaj 50-godšnji Škot i dalje je tiha patnja milijuna žena diljem svijeta.

Šarmantni glumac i njegova djevojka viđaju se već šest godina, no nekoliko su puta prekidali i mirili se. Razlog njihovim prekidima navodno je činjenica da se Butler ne želi skrasiti, što strašno nervira bivšu manekenku. Unatoč svim problemima, i dalje su zajedno.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jeremy Meeks i Chloe Green (Foto: Instagram) Jeremy Meeks i Andreea Sasu (Foto: AFP) Jeremy Meeks (Foto: Getty) +0 Jeremy Meeks (Foto: Getty) Celebrity Najseksi zatvorenik gol marširao u prosvjedu, ponosno je pokazao isklesano i tetovirano tijelo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene