''Krenulo je...''

Franka Batelić uz niz predivnih fotografija podijelila kakve stresne situacije trenutačno prolazi: ''Dani koji od umora traju vječno, ove fotke kao da su snimljene davno...''

Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 7 Franka Batelić - 8 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić - 3 +19 Franka Batelić - 4 Galerija

Franka Batelić prisjetila se ranijeg opuštajućeg razdoblja s obzirom na situaciju u kojoj se trenutno našla.

Pjevačica Franka Batelić podijelila je niz veselih trenutaka s odmora u Italiji, a onda otkrila i zbog čega ih je baš sad objavila. 

Na fotografijama Franka pozira veselo te hvata zrake sunca i ispija gutljaje bijelog vina. 

"Krenuo je vrtić, obveze, krenule su i viroze, noćna nošenja i spuštanja temperatura i dani koji od umora traju vječno. Tako da mi se danas posebno čini kao da su ove fotke snimljene jako davno. Ili možda bolje jedan dobar povratak u Siciliju", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

"Ista stvar i kod nas", utješila ju je malo Anita Dujić, a Albina Grčić se nadovezala "Prekrasna".

Franka je nedavno uhvaćena na tribinama gdje joj je društvo pravio sinčić Viktor, a došli su kako bi podržali tatu Vedrana na međusobnom okršaju zvijezda Vatrenih u uličnom nogometu koji je organiziran u Zagrebu.

Podsjetimo, Vedran i Franka u braku su od 2018. godine, Viktor im se rodio 2020., a u studenom prošle godine na svijet je došla i njihova kćerkica Greta.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori Kanye West i Bianca Censori +25 Kanye West i Bianca Censori Celebrity Potpuno golih grudi izašla je u šetnju, a još je bizarnije ono što je nosila u rukama, je li moguće da je na sve tjera slavni suprug?

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon Lourdes Leon +11 Lourdes Leon - 2 Celebrity Gotovo potpuno gola stigla je na tulum! Končiće kojima se pokrila kći kraljice popa teško je uopće nazvati haljinom, ovo morate vidjeti

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene