Vrijeme za roditelje

Franka i Ćorluka pobjegli na romantični odmor i pokazali kako uživaju, a jedna fotka mnoge je nasmijala

Franka Batelić Franka Batelić Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić - 4 Franka Batelić - 3 Franka Batelić - 2 +0 Franka Batelić - 1 Galerija

Franka Batelić i Vedran Ćorluka odlučili su malo odmoriti i skupiti snage za daljnje izazove koji su pred njima, a gdje bi drugdje zaljubljeni golupčići otišli nego u grad ljubavi – Pariz!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka odlučili su iskoristiti slobodno vrijeme za sebe i otputovali su na kratki odmor u Pariz.

Pogledaj i ovo Franka Batelić 2013. - 1 Oduvijek predivna Pogledajte kako je Franka izgledala na početku veze s Ćorlukom, bit će vam jasno zašto nije promakla ni našem nogometašu!

Ovaj bračni par tamo se našao jer je Vedran direktno iz Katra stigao u Francusku, dok je Franka doputovala iz Hrvatske.

Ćorluka je neko vrijeme proveo u Katru zbog priprema hrvatske nogometne reprezentacije za Svjetsko prvenstvo ove godine te utakmice između Hrvatske i Bugarske.

Franka je trenutno zauzeta snimanjem ''Plesa sa zvijezdama'' u kojem sudjeluje kao članica žirija, a često je aktivna na društvenim mrežama ''Plesa'' kako bi nasmijala pratitelje i obožavatelje.

Na svom Instagram profilu, pjevačica i nogometaš objavili su fotografije znamenitosti iz Pariza, a Franka je podijelila i jedno umjetničko djelo koje je u jednom od pariških muzeja te kratak pregled šetnje ulicama.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Na jednoj od fotografija Franka jede sir, a u opis je napisla: ''Sad kad imam Comté, sad mogu doma!'', i prizorom mnoge nasmijala. 

Njihova ljubav urodila je i plodom, sinom Viktorom, ali ne zna se je li maleni dječak također s roditeljima na putu.

Podsjetimo, Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u Istri, nakon šest godina veze, a sina su dobili u siječnju 2020.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić Lana Klingor Mihić +5 Lana Klingor Mihić (Foto: Instagram) Celebrity Lana Klingor Mihić pokazala kako izgleda nakon operacije grudi: "Nisam sklona laganju i skrivanju"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene