Zna privući pažnju

Nije joj prvi put: Reality zvijezda pokazala više nego je trebala u haljini ispod koje nije nosila baš ništa

Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Getty Images 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Farrah Abraham (Foto: Getty Images) +0 Farrah Abraham (Foto: Getty Images) Galerija

Farrah Abraham odjenula je haljinu ispod koje nije nosila gaćice.

Reality zvijezda Farrah Abraham pojavila se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji, u cvjetnoj haljini ispod koje nije nosila gaćice pa je uspjela pokazati i više nego je trebala.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Ponovno besprijekorna! Maja Šuput se popela na ljestve i zablistala u haljini s prorezom do boka: "Penjanje ti divno stoji"

28-godišnja Farrah odjenula je cvjetnu haljinu visokog proreza, ispod koje nije nosila donje rublje što je svima okupljenima zapelo za oko, međutim čini se kako to nju nije previše zabrinjavalo. Jednu od fotografija objavila je i na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F A R R A H A B R A H A M (@farrahabraham) on

U Veneciju je stigla u pratnji 10-godišnje kćeri Sophije, a kako se provode možemo vidjeti na njezinom profilu na Instagramu gdje je prati 2 miljuna obožavatelja.

Inače, Farrah je problema s kreacijom na crvenom tepihu imala i na prošlogodišnjem festivalu u Cannesu kada je također zahvaljujući visokom prorezu pokazala više nego je trebala. Mediji su tada pisali kako je to namjerno učinila samo kako bi privukla dodatnu pažnju.

"To je nešto što su novinari izmislili. Bili smo u predvorju i u jednom trenutku sam morala požuriti, a imala sam veliku haljinu i prorez se jednostavno pomaknuo. Iskreno, nitko mi nije ni rekao da se to dogodilo", izjavila je bila za magazin People.

Farrah se proslavila nakon sudjelovanja u reality showu "The Teen Mom star", nakon čega je objavila memoare "My Teenage Dream Ended" i s kćeri putuje diljem svijeta.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Domenica (Foto: Sonja Dvornik) Domenica (Foto: Sonja Dvornik) +0 Domenica (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Rita se fotografirala s hrvatskom zastavom i nakon koncerta napustila zemlju: "Volim vas!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene