Nakon koncerta

Evo što je Severina radila nakon zagrebačkog koncerta!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zagrebačka Arena bila je u subotu mjesto gdje se okupila krema javnog, društvenog, sportskog, ali i kulturnog života Zagreba, želeći biti dio Severininog koncertnog spektakla “Dobrodošao u klub”.

Više od 20 tisuća sretnika koji su na vrijeme kupili svoju ulaznicu, ispunili su Arenu Zagreb do posljednjeg mjesta, uživajući u hitovima najveće pjevačke zvijezde u regiji.

A za sve one koji su željeli, a nisu uspjeli biti dio ove lijepe glazbene bajke, Severina i njen tim organizirali su nezaboravan after party nakon koncerta u popularnom zagrebačkom noćnom klubu H2O.

Pogledaj i ovo showbuzz Seve se priprema za turneju 'Više ne tražim svog čovika'

>> Spektakl koji je obilježio vikend: Severina u zagrebačkoj Areni!

Stoga je prepuni H2O klub u subotu nakon koncerta ispunila glazba najvećih Severininih hitova koji su obogatili još jednu zagrebačku noć, zatvarajući jedno nezaboravno poglavlje turneje “Dobrodošao u klub”. Svi prisutni uživali su u odličnoj glazbi, dobro poznatim pjesmama i atmosferi koja se iz Arene Zagreb prenijela i na prostore H2O kluba. Poput prave glazbene zvijezde na after partyu se pojavila i sama Severina dajući dodatni impuls i energiju svima u klubu.

Službeni after party ispunio je sva očekivanja i dao lijep pečat na jednu nezaboravnu noć u kojoj je najjače sjajila Severinina zvijezda. H2O je baš poput Arene bio pretijesan za sve one koji su željeli osjetiti dio nezaboravne atmosfere koje je u grad donijela turneja “Dobrodošao u klub”, a svi oni koji su imali priliku barem na trenutak biti dio ove priče sigurno će još dugo pamtiti noć koja je počela Italianom, a završila najvećim Severininim hitovima u rano nedjeljno jutro.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene