Znate o kome je riječ?

Potpuno je promijenila izgled zbog ikone 80-ih za koju nitko ne zna koliko točno ima godina

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Emmy Rossum utjelovila je Angelyne, ikonu 80-ih za koju nitko ne zna točno koliko ima godina, a tek prije tri godine saznala se njezina pozadina.

Glumica Emmy Rossum uskoro će se pojaviti na malim ekranima u ulozi samoprozvane ikone 80-ih, Angelyne. Zvijezda serije "Shameless" početkom godine najavila je uzbudljivu ulogu, a fotografi su je ulovili i na snimanju kadrova serije u Malibuu na plaži, piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo showbuzz Pop ikona 80-ih Ni u 70. godini ne odustaje od ultrakratkih suknji koje više otkrivaju nego sakrivaju

Dramsku seriju producira Emmyn suprug Sam Esmail, a s obzirom na njezine reakcije, čitav se set odlično zabavlja. 33-godišnja glumica potpuno je preuzela stil po kojem je Angelyne poznata, a za potrebe snimanja dobila je i novu platinastu frizuru. Osim frizure, za snimanje filma morali su joj malo promijeniti fizički izgled, pa je tako dobila i veće grudi.

Ronia Tamar Goldberg pravo je ime Angelyne, koja je postala ikona nakon što je osvanula na nekoliko billboarda u Los Angelesu 80-ih godina prošlog stoljeća, a ostat će upamćena i po velikoj ljubavi prema ružičastoj boji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sexy Stranger ! this is for you🔥#angelyne #Netflix #parishilton #davenavarro #cnn # #bradpitt #goodluckgodsandfairies

A post shared by Angelyne (@officialangelyne) on

Angelyneino pravo ime i podrijetlo postali su javno poznati tek 2017. godine u članku objavljenom u The Hollywood Reporteru. Ronia je rođena u Poljskoj, a njezini su roditelji preživjeli holokaust. Ubrzo nakon oslobođenja emigrirali su u Izrael, odakle su se preselili u SAD. Nitko ne zna ni koliko točno godina ima, a u seriji bi mogli procuriti brojni detalji iz njezina života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene