Opet vrući prizori!

Pamtimo ju po scenama u kojima je bacila sve krpice sa sebe, a zbog nove uloge malo tko ju prepoznaje na prvi pogled!

Emmy Rossum Emmy Rossum Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Emmy Rossum - 4 Emmy Rossum - 3 Emmy Rossum - 2 Emmy Rossum - 5 Emmy Rossum - 1 Emmy Rossum Emmy Rossum +0 Emmy Rossum Galerija

Emmy Rossum pojavila se nakon dugo vremena u javnosti i to na premijeri serije "Peacock Angelyne"

Američka glumica Emmy Rossum koju mnogi pamte iz "Besramnih" zablistala je na premijeri svoje nove serije "Peacock Angelyne " u Los Angelesu.

Pogledaj i ovo showbuzz Otvoreno priznala 'Kada ljudi kažu da se sve vrti oko seksa imaju pravo'

35-godišnja Emmy koja tumači glavni lik pozirala je u crnoj haljini bez naramenica s dubokim prorezom na nozi, a dobro raspoložena pozirala je pred okupljenim fotografima nakon što se dugo vremena nije pojavljivala u javnosti.

Serija koja prati život samoprozvane ikone 80-ih godina Peacock Angelyne, a producirao ju je Emmyn suprug Sam Esmail. 2020. godine procurile su prve fotografije na kojima je Emmy zbog uloge potpuno promijenila izgled, no snimanje je zbog pandemije koronavirusa bilo odgođeno na neko vrijeme.

Emmy se proslavila u seriji "Besramni" u kojoj je utjelovila lik Fione i u kojoj je u vrućim scenama seksa bez srama odbacila sve krpice sa sebe.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik Danijela Dvornik +1 Danijela Dvornik Celebrity Danijela Dvornik pozirala u mini suknji: ''Kad se noge definiraju, možete nositi minjak s 55!''

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vidoje Ristović Vidoje Ristović Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović +14 Nikolina i Vidoje Ristović Celebrity Starija kći i bivša žena Vidoja Ristovića od njega su se oprostile dirljivom porukom, a mlađa još ne zna za smrt oca?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene