Kako se vama sviđa?

Ella Dvornik objavila je video drastične promjene izgleda za početak nove godine, komentari fanova su podijeljeni

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella i Danijela Dvornik Ella Dvornik In Magazin: Ella Dvornik - 5 In Magazin: Ella Dvornik - 6 In Magazin: Ella Dvornik - 7 In Magazin: Ella Dvornik - 8 In Magazin: Ella Dvornik - 9 In Magazin: Ella Dvornik - 7 +21 In Magazin: Ella Dvornik - 8 Galerija

Ella Dvornik pokazala je na društvenim mrežama na kakvu se to promjenu odlučila.

Influencerica Ella Dvornik na Instagramu je pokazala na kakvu se to drastičnu promjenu odvažila.

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

Naime, zaputila se frizeru, a u videu je pokazala kako je s plave kratke kose prešla na dugu smeđu valovitu frizuru. 

"Nova godina traži novu boju. Sve sam tamnija. Malo se odmaram od klasičnih ekstenzija, ali ponekad poželim dužu kosu. Tu me spašavaju ekstenzije na češljiće koje lako stavljam i skidam, a dužinu i volumen dobijem za 10 minuta, umjesto nekoliko sati ugradnje, tako da win-win. Kak vam se čini brineta ja?"

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Komentari pratitelja su, kao i uvijek - različiti. 

"Neki kažu da ti je bolja plava, ali meni si smeđa predivna", "Bolje long bob i plavo", "Djeluješ mlađe, ali ljepše ti je plavo", "Pa, dobro ti je, ali ja ne priznajem Ellu ako nije plavuša", samo su neki od komentara pratitelja.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Škaričić Goran Navojec Marija Škaričić Goran Navojec i Marija Škaričić (Ivo Cagalj/PIXSELL) +8 Marija Škaričić Celebrity Neprepoznatljivi Goran Navojec ne prestaje iznenađivati transformacijom, a potvrdio je i da ljubav s kolegicom još cvjeta!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić +25 Lana Jurčević i Luka Nižetić Nekad i sad Prisni trenuci Luke Nižetića s lijepom kolegicom zbog kojih se dugo šuškalo da su par, a ona je godinama kasnije otkrila nešto nevjerojatno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene