nikome ništa nije jasno

Ella Dvornik javila se s mjesta na kojem je inače ne viđamo pa zbunila pratitelje: ''Objasni nam što se tu događa''

Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella i Danijela Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik +20 Ella i Dino Dvornik 2006. godine Galerija

Ella Dvornik iznenadila je pratitelje na Instagramu objavom s mjesta na kojem ju je bilo neobično vidjeti.

Influencerica Ella Dvornik pokazala je sebe u dosad neviđenom izdanju. Naime, obavijestila je pratitelje da se odlučila okušati u nekim novim vještinama pa se zaputila na bauštelu. 

Pogledaj i ovo Severina gdje su se to našle? Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

"Ljudi, idem na bauštelu i jedva čekam. Ako vam ništa nije jasno, ne brinite, nije ni meni, al rješavam si životnu listu želja pa idemo po redu. Nadam se da mi se neće previše svidjeti pa da doma radim zidove iz dosade."

U sljedećoj priči pokazala je komade razbijenog betona pa dodala:

"Vrijeme je da se nešto razbije."

Nakon toga objavila je niz fotografija na profilu, a na jednoj od njih Ella pozira ležeći u kadi. Zatim je pokazala kako skuplja komade skinutog parketa, ali i kako se odlično snalazi u razbijanju betona. 

"Nova Instagram estetika bauštella", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

U komentarima joj se odmah javila majka Danijela: "To kćeri… Uči."

"Bravo, svaka čast", "Zovi ako treba razbijati", "Što se tu događa?", "Ella, legendo", "Dobro došla u klub", "Ti si genije", "Sad ćeš napucati ruke", samo su neki od komentara oduševljenih pratitelja.

Jedna od pratiteljica upitala je Ellu: "Bravo, Ella. Objasni nam što renoviraš i zašto imaš bijele tenisice na 'baušteli'." 

Influencerica joj je ubrzo dala i odgovor: "Ne znam što renoviram, nije moje. Tenisice su posebna reciklirana plastika i ne mogu se isprljat."

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 6 +25 Marko Ciboci Celebrity Ciboci nakon tragičnog gubitka partnerice uputio tužan apel: "Molim vas da se odazovete i da je dostojanstveno otpratimo na vječni počinak"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene