Baš su slatki!

Popularni vratar objavio fotku s hrvatskom Meghan Markle

Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Helena Matić (Foto: Instagram) Domagoj Livaković, Helena Matić (FOTO: Instagram) Domagoj Livaković, Helena Matić (FOTO: Instagram) Livaković i djevojka (Foto: Instagram) Livaković i djevojka (Foto: Instagram) Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Dominik Livaković, Helena Matić (Foto: Instagram) +0 Dominik Livaković i Helena Matić (Foto: Instagram) Galerija

Dominik Livaković objavio je fotografiju s djevojkom Helenom Matić i oduševio obožavatelje.

Igrač Dinama i hrvatski nogometni reprezentativac Dominik Livaković uživa u ljubavi sa svojom djevojkom Helenom Matić, koju su mediji proglasili domaćom Meghan Markle.

Pogledaj i ovo Christie Brinkley Godine joj ne mogu ništa! Zbog mladolikog izgleda nitko ne vjeruje da ova ljepotica ima 70 godina, evo u čemu se stvarno krije njezina tajna!

Pokazao je to Dominik na svom profilu na Instagramu gdje je objavio romantičnu fotografiju iz šetnje u kojoj im je društvo pratio ljubimac Cruz.

Dominik inače ne voli otkrivati puno detalja iz privatnog života, no na njegovim se društvenim mrežama ponekad nađe neka fotografija s Helenom koja uvijek izazove oduševljenje njegovih pratitelja.

"Jako lijep par", "Wow, jedan od najslađih parova koje sam vidjela", "Predivni ste", "Najljepši moji", poručili su mu obožavatelji, a on im odgovorio emotikonima srca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dominik Livaković (@dominiklivakovic40) on

Helena Matić pažnju je privukla tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva prošle godine kada su je mediji prozvali hrvatskom Meghan Markle jer izgledom podsjeća na vojvotkinju od Sussexa i suprugu princa Harryja.

Njihova veza počela je prije dvije godine kao ljetna romansa, no par sada svaki slobodan trenutak provodi zajedno.

"Upoznali su nas zajednički prijatelji, iako se sve dogodilo spontano. Prvi korak napravio je Dominik. Prvi dojam bio je odličan i brzo smo kliknuli, ali na početku smo bili samo prijatelji pa ne bismo rekli da je to bila ljubav na prvi pogled", izjavila je Helena u jednom intervjuu za Story.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) +0 Sandra Perković i Marino Jay (Foto: Sonja Dvornik) Celebrity Sandra Perković i Marino nisu mogli neprimijećeno prošetati Splitom: "Kliknuli smo na prvu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene