Sočni detalji

Novi kostur iz ormara Meghan Markle: Šokantni dokumentarac raskrinkao razlog zašto se rastala

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Instagram) Meghan Markle - 2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle (Foto: AFP) +1 Meghan Markle (Foto: AFP) Galerija

Emitiran je dokumentarni film koji baca novu ljagu na Meghan Markle. Sve njene tajne i detalji iz života prije Harryja sada su raskrinkani.

Šokantan dokumentarac o privatnom životu Meghan Markle prije no što je upoznala sadašnjeg supruga princa Harryja, emitiran je prošlog vikenda. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Film "Meghan Markle: Movies, Marriage & Motherhood" razotkriva mnoge neugodne detalje iz vojvotkinjinog života, a koji se tiču jedne od navećih drama njenoga života - razvoda od prvog muža, holivudskog producenta Trevora Engelsona. 

Bivša glumica Meghan udala se za Englesona na Jamajci 2011., a rastali su se samo dvije godine kasnije, no o naravi njihova braka već se dugo šuška kako je bio - neobičan.

Meghan je naime navodno u predbračnom ugovoru stavila klauzulu da ako Trevoru rodi dijete on joj mora platiti niz estetskih operacija koje će joj ponovno zategnuti grudi i trbuh, a o kozmetičkim tretmanima da ne govorimo. Novopečena vojvotkinja ih je zahtjevala nebrojeno mnogo. 

O svom prvom braku govori rijetko, no Channel 5 sad je u dokumentarcu otkrio neke detalje koje bi Meghan sigurno htjela sakriti. 

Navodno je u njenom prvom braku najveći problem bila stalna razdvojenost. 

"Čim su se oženili, ona je dobila ulogu u seriji "Suits" i bila je u Torontu, a on u Los Angelesu. Ta veza jednostavno nije potrajala", rekla je kraljevska dopisnica Ashley Pierson koja tvrdi da je glumačka karijera Meghan ono što ih je razdvojilo. Trevor se nedavno po drugi puta oženio, a Meghan je ipak odlučila roditi i to sina princu Harryju. 

Tko zna, možda da Meghan nije bila vođena slijepom ambicijom i željom za uspjehom, nikada ne bi upoznala princa Harryja, a povijest kraljevske obitelji bila bi potpuno drugačija. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Lushtaku (Foto: Profimedia) Heidi Lushtaku (Foto: Profimedia) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) +5 Heidi Lushtaku (Foto: Instagram) Celebrity Manekenki u Cannesu ispala bradavica, a tek onda je uslijedio šok - fotografima pokazala srednji prst

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene